Jag kommer ...

2011-06-30 @ 01:31:12<3<3
Dagboken, 3 Kommentarer<3<3
Jag förstår inte varför folk känner ett behov av att berätta för mig hur jag ska göra någonting eller om jag kan göra någonting. 

Ta tvätten till exempel. De senaste dagarna.. (Ähum läs: månaderna) så har jag legat ganska efter med tvätten. Så innan midsommar så körde jag fyra maskiner och idag körde jag fem. (Inte för att jag kom ikapp något större men i alla fall...) 
Hur som hellst så får jag kommentarer som "men du har ju inte plats att hänga upp tvätten..."

Seriöst? Vad tror ni egentligen? Att jag på något höger lyckades slänga in fem maskiner samtidigt och sedan stog där utan plats att hänga upp tvätten? Att jag slängde allt i en hög på golvet och hoppades på att det skulle torka? Man kör väl för fan maskinerna en och en och då ser man allt eftersom om man har plats för mer tvätt eller inte. Dessutom kan jag hänga ut tvätten och varma dagar som idag så torkar det jättefort så man hinner till och med lägga in tvätt mellan maskinerna. Annars så har vi allt ställen att hänga tvätt på.... Vi har liksom fyra torkställningar och tvättlinan på balkongen. 

Men förklara gärna för mig att jag inte har plats/kan tvätta så mycket... För det är väl klart att ni vet det bättre än jag...?

Det tråkiga är ju att det fan inte är första gången eller saken som folk känner ett behov av att förklara hur man ska göra saker och ting. Och det är ju aldrig någon som säger "Nejmen va duktigt av dig att du hann tvätta fem maskiner idag!". Jante spelar nog in där. Man ska ju fan inte komma här och tro att man är någonting! Så det så.

God natt.

Kommentarer
Postat av: Figges mamma

Jag tycker mej märka en viss irritation. ;-)

Förstår dej helt och hållet och jag tycker du är jätteduktig som hinner med så mycket som du gör trots två småbarn. Det är inte många som skulle varken vilja, orka eller engagera sej så som du gör.

Om andra sköter sej så kan du få sköta dej och dom har inte med att göra hur du sköter hemmet.

Du är SKITDUKTIG!!!!!!



Kram Gumman

2011-06-30 @ 07:56:01
Postat av: Jen

Du äääääär grym!!! Som orkar allt sånt med två barn o hundar!! :D skit i korkade kommentarer från människor som inte vet va dom snackar om. Endast DU vet bäst om ditt!! :)

2011-07-02 @ 13:26:55
URL: http://jennickanielsen.blogg.se/
Postat av: Smsa Låna

Nice sida! Hur länge har du haft din sida?

2011-07-19 @ 18:12:51
URL: http://smsalåna.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0