Oj oj oj!

2011-06-27 @ 20:45:19<3<3
Dagboken, 1 Kommentarer<3<3
Här inne har jag inte vart på väldigt länge! ^^ Det har vart fullt upp med annat - roligare och nödvändigare! :P
Men någonting som jag tycker är kul ändå är att fast jag inte vart inne på särskillt många dagar, så har jag ändå haft ett snitt på ca 15 läsare om dagen. ^^ Söta ni är!

Över midsommar var vi i stugan och gottade oss i solen. Jag lapade rejält med sol fram tills att jag blev getingstucken. Efter det höll jag mig inomhus. XD Feg som man är. Men jag har fått lite färg och Hugo fick åka båten med både pappa och en gång med gammelmorfar.  Den senast nämnda lät honom till och med köra båten liten och det var ju toppen! Som han har tjatat om att han vill åka båt å så fick han köra den. Det var lycka kan jag säga! Men det är inte "morfars" båt... Det är Hugos. I alla fall om man frågar min lilla älskling. ;)

Med Timja går det ganska bra. Mongo tycker fortfarande inte om henne men det går bätte och bättre för var dcag som går tycker jag. Dock håller jag på att bli galen på hundkräket eftersom hon tycker att våran säng är bästa stället å sätta sig på när man kissar inomhus. *GAH!* Så vi har en ganska rengjord säng i alla fall ^^

Rasmus växer så det knakar. Han är nu 62 cm och väger 6590 gram. Vi har börjat med smakportioner och han tycker inte om potatis (Det gör inte jag heller och storebrår vägrade också det när han var liten men nu är det det bästa som finns...), Han är inte jätteförtjust i majs eller ärtor. Broccoli suger han ut vattnet ur och sedan spottar ut det. Men morot och banangröt var två dunderhittar. =)

Ja det är väl lite update på hur det ser ut idag. I morgon ska jag och lill-killen ut på stan å kika runt lite. Får se vad som följer med hem ;)


Ursäkta dålig bild men Timja hittade ett skönt ställe/sätt att ligga på :P




*Hugo the fotograf*


Midsommarkillen. ♥

Kommentarer
Postat av: M

OooOOoooh, en sån tjusig body. :D

Passar ju perfekt på midsommar!



Ajaj, getingstick? Ännu en anledning till att jag inte gillar landet.. :S

2011-06-28 @ 08:37:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0