Gårdagen

2011-03-18 @ 19:19:06<3<3
Dagboken, 1 Kommentarer<3<3
igår var jag inte hemma någonting i princip. Det var en härlig dag även om jag var röv-trött hela dagen. Från att jag slog upp ögonen hade jag en dundrande huvudvärk och orkade knappt röra mig. Men upp var det ju bara att ta sig vilket som. Ungen hade ju vaknat och han skulle till dagis. I ett svagt ögonblick frågade jag faktiskt om han verkligen skulle gå till dagis idag, om han inte ville ligga opch mysa med mamma i sängen istället... Men till svar fick jag "Nej mamma, leka barnen istället." Så då var det ju bara att fortsätta med det man höll på med. 

På vägen från dagis tog jag svängen förbi affären och köpte en kaka och en dricka och begav mig sedan till våra underbra grannar. Vi snackade bort hela förmiddagen och det var så där härligt avslappnat och underbart som det alltid är när vi ses. ♥

Sedan hämtade jag och Rasmus Hugo från dagis och så gick vi hem och åt och jag hoppade in i en dusch. Så begav vi oss av till Camilla med familj och Hugo fick leka av sig en jäkla massa och Stefan fick prata sin wow-skit med någon som förstår vad han pratar om. XD Haha.

När vi väl kom hem var det bums i säng med Hugo och amma till Rasmus somnade vid elva. Då slog jag igen ögonen jag med.

Idag har vi istället bara tagit det lugnt. Vi har städat lite men nu ser det ut som det gjorde innan i alla fall. Vi har lite renare golv i alla fall. XD

I morgon händer det en hel del faktiskt. Först och främst ska Theres låna Mongo och Hugo och åka och fotografera ungen till något projekt i skolan. Sedan kommer Jennika och Ewelina hit på en fika. (Vilket påminner mig om att jag måste fixa någon form av fika tills dess...:P)

Lite bilder får avsluta de här två dagarna (Trots att alla togs igår)..


- Mamma stå här!!




Jag skulle ta ett kort på Rasmus, men en Mongo råkade hoppa in i bilden. XD






Ute i vagnen.


Grannarna och Rasmus


*Underbara unge*


Nova var nöjd när hon fick ha Rasmus i knät. =)


De va väldigt intresserade av varandra de två. :)

Kommentarer
Postat av: Veronika

Vilka fina barn du har. Dom är ju så söta som socker :) Hoppas ni har det bäst :) kramizzz

2011-03-19 @ 09:23:28
URL: http://snutta1984.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0