Nattlig uppdate

2011-05-21 @ 01:24:21<3<3
Dagboken, 0 Kommentarer<3<3
Idag har det varit full rulle och om jag ska vara riktigt ärlig så vill jag verkligen inte sitta här nu.. :P

Vi gick upp vid sju i morse och vi gjorde inte någonting speciellt egentligen på fm. Jag städade och plockade in tvätt och fixade allmänt här hemma. Och sedan åkte jag och barnen till överby och träffade Marita och hennes jobbarkompis Therese. Vi åkte faktiskt till ladan innan vi åkte till överby men ändå och där hittade jag så underbara tyger så jag blev helt sjuk! Jag måste dit igen när mer pengar har rullat in på kontot. :P Haha. 

På överby fick jag köpt presenter till Hampus och Tuva. Jag hade tänkt att köpa ett par gummistövlar och ett par tygskor till mig med men så glömde jag av koden till mitt kort och kune inte för mitt liv komma på den! Så idag blev en billig tur på stan kan jag säga.. :P

Klockan han slå sju innan vi var färdiga och överby stängde. Då åkte jag och hämtade Stefan så åkte vi till McDonnalds och käkade och sedan handlade vi mat. När vi kom hem så tog jag och Rasmus en timmes promenad med Mongo och efter det har jag kikat runt lite på datorn.

Jag har kommit in i en "jag vill köpa en massa kläder" period och tradera lockar något så otroligt! =) Men jag har hållt i fingrarna vad det gäller de dyra kläderna i alla fall. :P Men jag har köpt en del billigt.  Jag är nöjd med mina kap. Typ en pyjamas för 25:-, ett linne för 15:-, byxor för 10:- och så... =)

Men nu börjar huvudet bli förbannat tungt! Så jag ska gå in och lägga mig. I morgon är det en ny dag och jag har planerat att handla lite mer faktiskt. En ny torkställning bland annat. Såg ikväll att de hade sånna billigt på Netto. Våran står ju knappt själv längre... :P
Sedan är jag grymt sugen på att åka till Lindex och köpa en jacka till Rasmus. =) Men det får vi se hur det blir med. Nu blir det drömmarnas land i alla fall om inte Rasmus vaknar när jag lyfter in honom till sig.

(Någon dag snart kommer lite bilder också, jag har faktiskt en dle på kortet men jag har råkat förstöra min kortläsare... :(  )

...en sån kanske jag ska åka och försöka köpa i morgon...? Vi får se vad det blir av.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0