Antagligen Ögoninflamation

2009-07-17 @ 11:18:12<3<3
Dagboken, 1 Kommentarer<3<3
Jag ringde BVC idag eftersom Hugo fortfarande är röd i ögonen. De sa att vi skulle komma upp så de fick titta och sagt och gjort. Klockan nio satt vi där och tio i tio blev vi insläppta. *Suck* Men hon sa att det antagligen var en liten ögoninflamationsbakterie som kommit in i ögonen. En som inte har brutit ut. Hon visste inte om den skulle göra det heller, men för att få bort det så gav hon oss ögondroppar. Ja det blir ju säkert kul att försöka ge ögondroppar till honom. Pojken som inte låter en ta honom i ansiktet. Men det blir väl till att försöka. En vecka skulle vi hålla på å droppa var 3e timma. Hade det inte försvunnit tills dess så skulle vi på läkarbesök. Hoppas att det försvinner.

Hugo åker för övrigt till Gittan och Jörgen i stugan idag. Han ska stanna där i helgen. Eftersom Stefan fyller år i helgen så ska han ut och fira och jag ska ju naturligtvis jobba hela helgen. Så då får Hugo leka med Ebba i gräset hela helgen. =) (Det blev väldigt mycket "i helgen" Haha)

Har jag föresten berättat att jag fått tillåterlse av Stefan att söka jobb åt honom? =) Enda kraven är att det ska vara i närheten och att det liksom ska vara ett rimligt arbete. Så nu har han en arbetsintervju på lördag. Så enkelt var det =) Hoppas jag bara att han får ett jobb där. De skulle anställa ganska många så jag hoppas ju. För nu börjar ju Hugo på dagis i september och eftersom Stefan inte har något jobb så har vi ju bara min inkomst att lita på, och det är ju inte mycket. Så nu ska här bannemej sökas jobb.Synd bara att det är sånna nedskärningar överallt =(

Kommentarer
Postat av: Marie

Usch för ögoninflammation "/ Har William haft flera ggr o det är lika jobbigt varje gång, hoppas han blir bra i sitt öga snart lilla prinsen!

Kram från oss!

2009-07-17 @ 11:37:29
URL: http://mzetterblad.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0