Det är en seg dag idag

2009-06-09 @ 15:29:13<3<3
Dagboken, 3 Kommentarer<3<3
Jag är hur slö som hellst men jag får väl skylla mig själv om jag sitter uppe på nätterna och nördar the Sims 3 =)

Emma skickade ett sms tidigare och frågade om jag skulle komma till Jessica imgn. Segt! Den enda dagen jag jobbar på denna veckan så är det fika då! under jobbtid -.- Hade jag inte jobbat då så hade jag JÄTTEGÄRNA följt med för det var ju så länge sen man träffade er allihopa! Men tiden går så fort! Jag hinner inte med någonting typ och nu är det bara ca 2 veckor kvar innna jag börjar på mitt natt-schema.

Hugo har upptäckt att Mongo tycker om hans mat =) Så han sitter och matar honom ibland. Kastar ner smörgåsbitar (som Hugo inte är så förtjust i) och ler när han ser att Mongo äter det. Sötnosar!

Kommentarer
Postat av: Sandra

Haha, spelar också hela nätterna ;) man blir ju beroende. Haha, Mongos beteende liknar Trattens. Han äter hellre Lokes kex än sin egen mat. Säger det mycket om min allätare till katt? ;)

2009-06-09 @ 15:52:42
URL: http://sandraedin.webblogg.se/
Postat av: Emma

Nej det är ju inte lätt när det handlar om sin egna mamma. Men det är sååå jävla tråkigt att det är så...Du vet ju hur min situation ser ut också. Men behöver du prata så finns jag här..Kanske kan ses på torsdag om du känner för det??



Jo angående bortsningen så har vi köpt en tandborste till Melvin som han har och leker med men ända sen hans sista tänder kommit fram får ingenting komma i munnen. Han kanske har lite ont av det fortfarande. Hm men vi får kämpa på..

Puss

2009-06-09 @ 16:34:18
URL: http://emmaaronsson.blogg.se/
Postat av: Jessica o Tuva

Så typiskt att de blev just när du jobbar =( Men vi får se till att träffas snart ändå . Jag vet hur de är när man jobbar, man hinner inte med nåt och man blir väldigt begränsad.. tur man tjänar pengar iaf haha

2009-06-09 @ 23:54:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0