What to do...?

2009-11-10 @ 13:35:53<3<3
Dagboken, 3 Kommentarer<3<3
Jag gick upp i morse och lämnade Hugo på dagis, Det gick hur lätt som hellst. Jag snoozade inte ens! *Stolt* Haha. Däremot så var jag ganska trött när jag kom hem! Ville bara gå in och lägga mig igen men jag höll ut och började städa. Så nu har jag städat köket och Hugos rum samt plockat iordning i garderoben och i hallen. Plockat undan alla sommarkläder och sorterat ut , lagt Hugos dagiskläder till namning osv. Men nu är jag så där seg igen och ganska hungrig! Jag väntar på att Stefan ska komma hem så vi kan äta lite lunch. =) Han är och lämnar lite kläder hos in mamma och hämtar lite av våra kläder där. 
Igår var vi tvungna att ta med en påse kläder till Anna Lena och tvätta. Stefan har tvättid på onsdag kväll men vi hade inte underkläder kvar! Så vi tog med en påse med underkläder och lite annat nödvändigt så får vi klara oss på det tills på onsdag. Det är nog inga problem. 

Idag ska jag försöka städa i sovrummet och i vardagsrummet också så blir det klart. =) Nej nu kom Stefan då ska jag gå och se om han är hungrig ;) Puss på er världen! <3

Kommentarer
Postat av: Linda

Hehe torrschampo är som hårspray man sprayar i håret som börjar bli lite fett ifall man inte hinner duscha ! Funkar faktiskt riktigt bra :D håret ser ny duschat ut :D Ja jag hoppas det är trevliga människor so är i gruppen och att alla typ är i samma månad så man hinner lära känna varandra :D Puss

2009-11-10 @ 13:46:17
URL: http://[email protected]
Postat av: Marita

Hej..

Nej, jag har faktiskt inte sett den.. Men det ska jag väl. Nångång. Hari nte blivit av bara. Å jag har inte ens läst böckerna.. (haha, hör å häpna!)

Hurså?

Klart att jag ska se nästa oxå, sen när jag sett ettan.. :)

Hoppas det gick bra för Hugobus på dagis.. :)

*kram*

2009-11-10 @ 17:08:14
URL: http://stjaernfall.blogg.se/
Postat av: Marita

Haha, ja, jag vet, jag ligger lite efter med det här.. Har inte drabbats av twilight-sjukan än, som resten av världen.. :P Släpar lite efter.. Det var väl det där med vampyrtemat som fick mig att bli lite "off".. Men eftersom nu alla säger att de är sååå bra, så får jag väl få tummen ur å ge det en chans.. ;P Eller vad tror du?

Är det ettan eller tvåan du har hemma? För om det är ettan, så kan jag ju se den hemma, å så kanske vi kunde ta en biokväll ändå? När är premiären då? Jag är ju som sagt inte så updated inom detta området.. :P Du får upplysa mig. :)

Föresten.. Nu när jag kommer ihåg, har du väl MSN du med? Tycker att vi borde finnas på varandras listor.. ;P



*kraam*

2009-11-10 @ 23:12:40
URL: http://stjaernfall.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0