Massa tjöt igen

2009-09-16 @ 10:35:35<3<3
Dagboken, 2 Kommentarer<3<3

Oj oj vilken morgon! Hugo vaknade halv 8 idag och då ville han gå upp. Det ville inte jag eftersom jag hade ställt klockan på 8. Så jag tog in Hugo till oss i hopp om att han kunde ligga och gosa lite med mamma den halvtimmen som var kvar. Det gjorde han faktiskt till och från. Det var ju inte mys hela tiden och det var lite skrik och gap när jag inte ville att han skulle sätta sig upp. Men det gick fint. Han är ju så rastlös! Men det blev en mysig start på morgonen. Sedan kom vi ju till problem nummer två: Eftersom Hugo redan var vaken så kunde jag ju inte springa ut med Mongo innan jag väckte Hugo som jag annars gör. Så efter frukost och tandborstning så fick jag locka med massa leksaker i Hugos rum och sedan springa ut så Mongo fick kissa på en stolpe här ute och sedan in igen. Då är ju inte läget längre lika akut för den grabben. Så kanske han håller sig lite lugn i alla fall. Sedan var det bara dags att springa till dagis med den andre. ;)

 

Det hade gått jättebra igår. Han hade tydligen inte velat gå hem. Och fröken sa ’det behövs ju ingen inskolning för dig! Du är ju så duktig ändå’ *värmer om hjärtat* Det är så underbart när fröknarna på dagis berömmer barnen. <3 Visst berömmer hon säkert allas barn, men det hör inte hit! :D Hon berömde mitt barn; mitt barn är speciellt! <3

 

Sedan blev jag hemskickad. Hon sa att jag skulle komma dit halv två idag eftersom han ska pröva att sova där och då var det bra om jag kom när han vaknade. Så han inte blev helt lost av att sova på ett nytt ställe. Så får vi se hur det går då. Det går säkert bra. Men han har ju lite svårt att somna på andra ställen än i sin säng. Han har till och med svårt att somna på andra ställen här hemma… Men det ger sig väl.

 

När jag kom hem tog jag ut Mongo på en riktig promenad. Så han fick kissat och bajsat ordentligt. Nu hade jag ju mer tid åt honom liksom.

 

Idag ska jag till tandläkaren :( Jag känner inte för det. Någon som känner för att gå dit istället? Visserligen är det bara en undersökning men jag har ALDRIG kommit där ifrån med ett ’dina tänder ser bra ut’ det är alltid ett ’njaa… du har en hel del början till hål… om vi skulle ta och laga de där i alla fall…’ *suck* Jag borstar tänderna. Men jag tycker att det är förbannat tråkigt att skölja med fluor och använda tandtråd. Så det fuskar jag lite med faktiskt. *dumma mig*

 

Jag hann föresten inte göra strumporna igår så jag kladdade dit färgen nu. Det var ganska tråkigt. Men jag hoppas på att det blir bra. Svårt att veta bara hur mycket man ska ta. Sväller det när man stryker på det eller blir det mindre? Eller är det kanske samma storlek? Svaren får jag i eftermiddag när det har torkat i 6h.  Men så här blev det nu i alla fall:

 

 

 

Nä vet ni vad; nu ska jag ta tag i disken och kanske till och med i tvätten innan jag ska iväg till tandläkaren ;)


Kommentarer
Postat av: Emma

Haha ja han har faktiskt börjat göra såna miner nu. Det är lixom en pussmin. Fast ögonen brukar ju inte bli så roliga. Haha!!



Jasså men gud så bra, det måste jag ju kolla upp för det vill jag med ha. Det finns ju inte många sockar i Melvins strl med halkskydd. =) Du är så himla händig och kommer på massa bra ideer =)

2009-09-16 @ 13:14:23
URL: http://emmaaronsson.blogg.se/
Postat av: Therese

Va roligt att du bestämt dej för att börja sälja! Jag trro inte att du kommer att ångra dej!



Jag fick en hel del sålt igår så det var roligt. Blev en lagom stor visning med 6 gäster. Skönt att ha första visningen avklarad, nu kanske nervositeten släpper lite:) Vilken stad bor du i om man får fråga?



Lycka till nu med allt. Jag kommer att följa dej här på bloggen. Alltid roligt att ha kontakt emd fler säljare. Vi får peppa varandra:)



2009-09-17 @ 06:37:39
URL: http://mirasmamma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0