Stora pojken

2010-08-20 @ 13:32:09<3<3
Dagboken, 2 Kommentarer<3<3
Imorse kom Hugo till mig (med blöjan på) i ilfart och skrek "mamma! Pottan, Kissa!" Så vi gick in på toaletten och tog av blöjan och mycket riktigt kissade min lilla älskling ganska mycket. Vi tog på kalsonger och efter någon timma kom han tillbaka igen och sa "pottan, bajsa..." Detta har liksom aldrig hänt förut så jag var ganska skeptisk till att han faktiskt skulle bajsa, men satte honom ändå på pottan. Och lilla hjärtat bajsade faktiskt på pottan! =) Klart man blir stolt. Hugo har inte gjort någonting utanför idag och har sagt till varje gång han behöver gå på pottan. Jag har inte behövt fråga en enda gång. =)

Mindre nöjd blir man så klart när det istället tog en och en halv timma att lägga honom för att han skulle sova middag idag. Fy fan va knäpp jag blir på sånt! Det som har gått så bra... Men jag kämpade på och jag hoppas att vi kan fortsätta med det.

Nej nu ska jag hänga upp tvätten och sedan ska jag gå och lägga mig en sväng. Jag ska jobba natt inatt och då duger det fan inte att gå upp klockan 8 utan att sova någonting. =) Så, God natt världen i någon timme eller tre ;)

Kommentarer
Postat av: Therese - Hampus & Pontus mamma

Duktiga Hugo : D

2010-08-20 @ 14:15:50
URL: http://nuppi.blogg.se/
Postat av: Susanna

Vad duktig han är Lilla Hugisen =) Inte så konstigt med världens bästa mamma =)

2010-08-20 @ 18:27:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0