Barnbidrag!

2010-05-20 @ 10:13:42<3<3
Dagboken, 3 Kommentarer<3<3
Det har nog aldrig varit underbarare att få lite pengar! Haha ^^ Jag tog en sväng till affären efter dagislämningen för att köpa lite mjölk och bröd så jag kan äta frukost. :P Naturligtvis slank det ner lite gott också, jag har länge gått och funderat på om apelsinchoklad mandeläggen är goda, så jag köpte ett par stycken. Det var inte mer än en fem stycken eller något så jag har inte slösat bort massor. :P Men jag kan i ärlighetens namn säga att det inte är någonting jag kommer köpa igen. De va goda, och nu är de slut. Men de har ingen god eftersmak... Hm..

Jag tar mig just nu en liten paus ifrån pluggandet. Håller på med min uppsats som jag ska redovisa imgn så den måste bli klar idag. Men jag har inte så mycket kvar på den. Så det går nog bra. Nej nu ska jag gå och hämta lite vatten och sedan börja plugga igen ;)

Kommentarer
Postat av: Melissa - Vincents Mamma

gu va skumt för ja mena mykidoo finns ju inte längre:S

då behöver dom väl inte ha in pengarna ..



ja han e ju 13månader nu tiden går himla fort :)

2010-05-20 @ 10:18:38
URL: http://ooomelissaooo.blogg.se/
Postat av: Linda

Haha snacka om att jag älskar barnbidragets tajming, den 20 är liksom perfekt ( tycker jag ) för nu känns det inte som det tar så lååångt tid innan man får lite pengar :D Men det kanske bara e jag som r töntig o tycker det...haha

2010-05-20 @ 13:54:12
URL: http://lindamandersson.blogg.se/
Postat av: M

Uh, apelsinchoklad borde förbjudas!!! :( Det är att förstöra perfectly fine choklad.. :S [ogilla]

2010-05-21 @ 08:39:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0