Mors Dag

2010-05-30 @ 15:23:37<3<3
Dagboken, 1 Kommentarer<3<3
Igår var vi ju som sagt på Novas kalas och jag tänkte faktiskt lägga upp bilden på klänningen som jag gjorde till henne. Förutom den så fick hon två skärp, två jobbigbyxor och en pyjamas av oss. Lilla Skruttan.


(Jag orkade inte göra om när jag glömt att ställa bilden upp)

Vi var ute på siba häromdagen och jag var så himla sugen på att köpa någonting till Hugo. Nu när vi denna månaden fick lite extra pengar och vi har ju i stort sett aldrig köpt någonting till honom. Alla leksaker som han har har vi fått från höger och vänster. Jag hittade en jättesöt radiostyrd Nyckelpiga. Hugo tycker jättemycket om den. Men han leker med den en liten stund åt gången bara. Men om vi råkar ta i den så springer han fram och ropar "min!" och så står han där och leker tills han har kört in i någonting och nyckelpigan inte kommer någonstans. Han har inte riktigt kommit på hur man kör utan att krocka med någonting. Och han har aldrig ork att gå och vända på nyckelpigan när den fastnat. Då lägger han bort kontrollen och så hittar han på någonting annat. =)



Jag läste ett inlägg om barn och deras lärande i lek här. JAg blev väldigt inspirerad faktiskt. Jag kan väl inte säga att det var jättemycket som jag inte redan visste. Men att jag blev väldigt inspirerad till att rensa ut hugos leksaker igen. För helt ärligt, det är som hon säger, behöver han ha allt? Jag tror inte det. Han leker ju i stort sett aldrig med det ändå och om jag rensar ut lite till så är det ju lättare att hålla ordning på allt. Visst har jag nyss gjort en utrensning och jag måste säga att jag tycker inte att det är överdrivet mycket kvar. Men ändå... Det tål att tänkas på.

Kommentarer
Postat av: M

[asg] JOBBIG-byxor..??? Några sånna såg jag inte i paketen.. Kanske har hamnat inimellan JOGGINGbyxorna..? ;P Puss pårej!

2010-05-30 @ 22:53:26
URL: http://stjaernfall.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0