Sikken tur!

2010-05-20 @ 15:36:43<3<3
Dagboken, 0 Kommentarer<3<3
Jag fick en snilleblixt förut. Jag ringde till bibblan och hörde om de hade den där boken inne som jag behöver till skolan. Det är lite segt å köpa en bok för 200:- som jag ska ha i en uppgift och sedan aldrig kolla på igen. Men tyvärr så hade de den inte, men hon kollade in på bibblan på NÄL, och där hade de den. :D Jag ringde dit och bad de lägga undan den till mig så satte jag mig på bussen till NÄL. :P Se där då löste det sig billigt och bra.

På vägen hem hoppade jag in på Oden för att se om de hade någon keps till Hugo. Han har liksom en som är för liten och två som är för stora. *suck* Men det fanns ingen fin så jag sket i det. Köpte ett garnnystan som jag behöver till klänningen till Nova, och så åkte jag hem igen.

Nu ska jag snart ta med mig Mongo och hämta Hugo på skolan. Jag vet att det är skitvarmt ute men jag tänkte att jag skulle cykla en liten sväng med honom till humlan och tillbaka typ. Så han får springa av sig lite. Det går ju inte att ha honom i rastgården. Han springer ju ingenting där. Han bara står och nosar på varenda millimeter typ. Och kastar man någonting, en boll eller pinne, så springer han efter den men han tar den inte, för under bollen luktade det ju någonting!... Så det har jag släppt. Det är inget roligt att gå dit med honom.

Tvättmaskinen är inne på sin tredje tvätt. Den första som jag hängde ut för ca 4-5 timmar sedan är redan torr. Så det är ju lika bra att fylla upp den platsen med en fjärde maskin sen. Skönt att få bort det. Nej det är inte så att vi har otroligt mycket tvätt eftersom jag tvätar fyra maskiner idag. Det är bara så att jag sorterar efter färg och får då inte mer än ½ / 3/4 maskin åt gången. Om jag inte tvättar svart, grått eller vitt. Då blir den full x2 typ.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0