Talang 2010

2010-05-30 @ 15:54:24<3<3
Dagboken, 2 Kommentarer<3<3

Jag pratade med Marita igår om en parodi på Alexander. Och här är den. Personligen så tycker jag inte att delen med Carlotte är lika rolig. Puss

Kommentarer
Postat av: Emma

Haha ja men du vet när det smakar sådär jätte mycket fisk..Haha och just laxen har ju en tendens till att smaka väldigt mycket fisk =) Torsk däremot smakar inte alls lika mycket ;)



Ja men visst är det svårt. Vet inte heller riktigt vad man ska önska till Melvin. Vi har väl 3 grejer men inget mer, hehe!!



Vi har änsålänge köpt lite bilar, böcker, verktygsgrejer (leksaker alltså) hehe, en docka och en såndär boll som man blåser upp och kan hoppa på. En sån man håller i typ öronen eller vad man ska säga..Haha!! =) Och så blir det en eldriven motorcykel för han älskar motorcyklar =) sen får det vara bra, hehehe!!

2010-05-30 @ 20:49:46
URL: http://emmaaronsson.blogg.se/
Postat av: Annika - Ska 5 få bli 6 nu!?

Hej. Jag såg att du varit med o tävlat om varor från TextilOnNet, jag tänkte bara tipsa om att även jag håller en sådan tävling. En gardin och ett kuddfodral står på spel. Har även andra tävlingar igång (och MÅNGA på gång in!). Kika gärna in och delta. Vill du inte ha såna här tips och "reklaminlägg" så ber jag om ursäkt och du kan radera kommentaren om du vill. Tack. Mvh Annika

http://nilssonpettersson.blogg.se

2010-05-31 @ 10:35:59
URL: http://nilssonpettersson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0