The plans for the weekend

2010-09-17 @ 12:02:44<3<3
Dagboken, 0 Kommentarer<3<3
Idag har vi haft en ganska mysig morgon jag och Hugo. Var faktiskt ganska skönt att Mongo inte var hemma inatt. Så slapp jag bli väckt av att någon grävde i min axel eller hoppade mig i ansiktet eller på magen. Men Hugo vaknade kl 7 och tyckte att vi skulle gå upp då. Han fick en flaska välling så somnade han om igen efter han bara fått i sig halva. Så något vidare pigg var han väl inte. :P Men när klockan var halv nio så vaknade vi och gick upp. Mys.

Efter det så har vi tagit in tvätten, plockat ur diskmaskinen, slängt in en ny maskin tvätt (som jag ska hänga upp efter det här inlägget) plockat in en ny maskin med disk, packat allt inför vår resa i helgen och ätit frukost. Tänk vad man kan hinna med egentligen. :P

Planerna för resten av veckoslutet ser ut som så att vid tolv ska vi äta lunch jag och Hugo. Sedan ska han duscha. Efter det kommer nog Stefan hem (Han slutar vid kvart över ett) och så ska vi packa in allt och alla i bilen för att bege oss ner till Ullared. När vi gått där ett tag och slösat en massa pengar, så ska vi åka vidare mot Värnamo och träffa världens bästa Anne. 

Så åker vi hem på söndag och allt återgår till det vanliga igen. :P

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0