Hemma igen

2011-01-29 @ 15:39:50<3<3
Dagboken, 2 Kommentarer<3<3
Då var vi hemma igen efter en liten tur ute i det härliga vädret. Vi hittade ingenting på elektronikloppisen på innovatum idag. Bara massa skit. :P Så vi åkte vidare till pingskyrkans loppis och där hittade vi lite småsaker. Vi hittade en lampa till Hugos rum (så han slipper kökslampan som hänger där inne nu), en adapter till en dataskärm (så vi kan få bort den tjutande tjockskärmen Stefan använder nu) och även två färgpatroner som vi hoppas passar till våran skrivare. Färgpatronerna är vi lite osäkra på, om de verkligen passar. Men så kostade de bara några tior. De kostar ju ca 250 kronor annars så vi chansade ;) 

Bild på lampan kommer sen när Stefan har hängt upp den tänkte jag ;)

Nu ska jag försöka ta mig upp ur soffan så jag ska göra någonting lätt att äta. Men jag vet inte hur bra det kommer gå. Ikväll ska vi äta tacos. Det kommer bli nom nom nom. :P

Kommentarer
Postat av: Malin

Sv; Det var ifrån det där gravidpaketet från Viforaldrar.se :) Så hämtade även ut handkrämen och havadeskapsolja!



Det var lite konstigt när jag skulle hämta ut en body först så var jag inne i stan i K-stad och där sa hon att jag var tvungen att köpa något också för att få en gratis body.. Jag kunde liksom "inte bara komma in och få en gratis" sa hon. Sedan så var vi på ett köpcenter där Kappahl också fanns, och där sa dom att det inte var några problem ;) Jag rev av den andra kupongen på 25% rabatt på valfritt damplagg också för att jag tänkte säga att jag redan använt mig av det men ville inte plocka ut en body just då :P För på det Kappahl inne i stan så pekade hon på den kupongen och sa att jag var tvungen att dra nytta av den också liksom, om du förstår hur jag menar? :P

Men på det andra Kappahl så behövde jag inte ens nämna att jag redan använd mig av den andra kupongen hon sa att det bara var att välja ut en :) I serien "Newbie" då.

2011-01-29 @ 15:55:12
URL: http://bulleiugn.wordpress.com
Postat av: Malin

Sv; Om du går in på min blogg och går in på ett inläggg jag gjorde den 28 januari, så finns det ett inlägg som heter "Ännu mera kläder till bebis", där är bodyn med, längst ner i inlägget! :)

Åh, vad smart du är :D Hoppas du får välja vilken du vill då ;)

Haha, jag har också råkat få hem lite för många tidningar faktiskt.. faktiskt tre :O Men en slängde jag när jag fick den för jag hade ju redan en.. visste inte att det var kuponger i då ju :( så det var ju dumt, haha. Och sen har jag ju använt kupongerna i den andra och den tredje hittar jag inte :P Hoppas jag gör det så kanske man kan få sig en body till (a) haha.



Ja precis, havandeskapsoljan är kanske lite sen, vem vet :P Den förebygger ju bara så har man redan fått så ja.. jag har ju fått en del på tuttarna redan, men smörjer in där ändå ifall det skulle komma fler :P



Handcremen tycker jag är jättebra! :) jag har jättetorra händer som spricker och har sig och denna cremen är verkligen superbra för mina händer i alla fall :) Vet inte vad den kostar i vanliga fall men om den inte är för dyr så ska jag fortsätta köpa den sen i alla fall! :) Den luktar ju ganska starkt dock, men lukten försvinner fort i alla fall, om man inte gillar lukten ^^ Rekommenderar verkligen att du ska hämta ut en sån tub, den är ju bara på 10 ml men man behöver inte använda mycket :)

2011-01-30 @ 02:00:09
URL: http://bulleiugn.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0