Min lilla pojke börjar bli stor

2010-07-31 @ 12:51:18<3<3
Dagboken, 0 Kommentarer<3<3
Jag: Hugo, ska vi äta frukost?
Hugo: JA!
Jag: Vad vill du äta då?
Hugo: Ägg.
Jag: Vill du ha ägg till frukost?
Hugo: Ja, Ägg. Vänta!

Min lilla kille har börjat bli stor. Det han menade med den sista repliken om ni inte förstod det var att jag skulle gå och göra ägg så skulle han vänta på att de blev klara. ♥ Tiden går så fort.

Kräftskiva

2010-07-31 @ 10:17:55<3<3
Dagboken, 1 Kommentarer<3<3
Igår var en helt vanlig dag. Jag jobbade, fick skjuts hem till dagis av en granne(s mamma), hämtade Hugo, handlade på vägen hem i ösregnet och kom hem en timme efter att jag hämtat honom. Det var lite segt. Väl hemma var det bara att ta av alla kläder och byta till någonting torrt. Sedan blev dagen lugn och lite senare kom Marita över med lite muffins. Det var mumma! Hon stannade naturligtvis och tjötade tills Stefan kom hem. Så la vi Hugo och lagade Tacos och mös till en film. Lite vuxenlyx i vardagen så där. :D

Idag jobbar Stefan till fem ungefär och sedan ska vi eventuellt åka till Velanda på kräftskiva. Vi vet att det är lite tidigt men idag var tydligen den enda dagen som alla kunde. Så det fick bli så. =) Det ska bli roligt faktiskt men nu är jag ganska hungrig och ska gå och göra mig lite frukost. ;)

Make-Up?

2010-07-31 @ 10:12:25<3<3
Dagboken, 1 Kommentarer<3<3
Hugo hade gått till min låda igår och tillbaka kom han med en rouge. Han visste precis hur man skulle göra. XD


Åh så fint det blev!Lisseberg

2010-07-31 @ 10:10:15<3<3
Dagboken, 0 Kommentarer<3<3
En lite sen uppdatering från i onsdags när vi och våra underbara grannar åkte till Lisseberg helt spontant efter jobbet.
(Hugo hade tydligen vart glad hela resan. Men när de kom till kejsarens nya kläder hade han börjat storgråta. Haha)


Tommy och Stefan vann så klart en stjärnvinst bara någon minut innan det stängde.Vilken dag!

2010-07-27 @ 22:43:15<3<3
Dagboken, 2 Kommentarer<3<3
Idag har jag nog haft en av tidernas jobbigaste dag på jobbet! GUD! Jag började ju tolv och när jag kom dit fick jag reda på att jag började med en halvtimmas rast. Fan! Då hade jag ju kunnat komma en halvtimme senare så hade jag ju sluppit sitta där och uggla. Men men sånt händer. Så såg jag att jag skulle vara hos samma tant hela dagen (fram till kvällsarbetet) och jag tänkte "det var ju inte så kul, men va fan det funkar." Men när jag gick dit så visade det sig att hennes son hade hämtat henne och hon kom fan inte tillbaka förän halv fem! Jag sprang runt som en tok och jagade de andra som jobbade för att se om de behövde hjälp med någonting men ingen ville ha hjälp eftersom det var lugnt överallt. Så ja... Det var ju bara att sätta sig och vänta tills tanten kom hem. *Suck*

När kvällsarbetet satte igång upptäckte jag att det var en riktig snabbeVille jag jobbade med alltså. Han hade typ fem vårdtagare innan den sista som vi hade tillsammans och jag hade typ sju. När jag var klar med mina ringde jag och frågade om han var klar. Det var han ju inte. Så jag tog de två han hade kvar så jag slapp sitta och vänta. ÄNDÅ fick jag vänta. Sedan kom vi till den sista tanten kvart i åtta när vi egentligen skulle vara där fem över åtta. Men det gör ingenting. I alla fall så har tanten 40 minuter inbokad tid så det vi ska göra där tar i normala fall inte mer än 40 minuter. Men klockan nio ringde de inifrån basen och frågade hur det gick för oss och sa att de går hem nu. VA FAN?! ALLVARLIGT?! Det tog över en timme att lägga tanten för han var ju så seg hela tiden! Och gjorde liksom ingenting om jag inte sa till honom. "Gå och hämta nattlinnet", "Du som ändå står vid toapappret, torkar du?", "När du ändå var i köket varför hämtade du inte vattnet hon bad om?", "Flytta på dig! Jag kommer inte förbi med rullstolen när du står mitt i dörren....!!" *Mutter mutter* Hoppas jag får vara mer ute i fortsättningen så jag slipper honom, men sån tur kan jag väl inte ha..

Färg?

2010-07-27 @ 10:44:33<3<3
Dagboken, 4 Kommentarer<3<3
Jag ska faktiskt, fast ni kanske tycker att jag nyss gjorde det, göra om min design på bloggen. Någon som har något förslag om färg eller utseende? =)

Lärare

2010-07-27 @ 10:42:58<3<3
Dagboken, 4 Kommentarer<3<3
Nu har jag accepterat. Jag vet inte om jag skrivit det tidigare men jag tänkte att jag skulle meddela världen att jag har accepterat utbildningen till lärare. Jag ska bara ringa till CSN och hoppas att det inte blir krångligt där. Så ska jag ringa till Lärcentrum och skriva av mig ifrån deras kurser.
Stefans pappa var ju här i helgen och firade Stefan. Och när jag berättade att jag hade bestämt mig så sa han att när han hade hört att jag kom in, så hade han sagt till sin fru att han tror att jag passar som förskolelärare. Det känns positivt. Figge sa också att han tror att jag kommer att bli en bra lärare och det är ju sånna saker som är superroligt att höra!
Men nu ska jag göra mig iordning inför dagen och sedan åka till jobbet. Jobbar eftermiddag idag och ja... Inte så kul men dagen kommer säkert att gå ganska fort som vanligt. =)


Lekartagen

2010-07-26 @ 20:05:41<3<3
Dagboken, 0 Kommentarer<3<3
Jag slutade fyra idag och hoppade av bussen vid Ollonborren där Hugo (tyvärr) går tillfälligt nu när Myggan är stängt. (Och så lätt fick jag in någonting helt annat än det jag skulle prata om...) Vi gick hem och jag funderade på om Marita och Nova var lite lekasugna. Det var dom. De mötte oss på gården och Nova höll i täten i springandet mellan de olika gårdarna och därmed också de olika lekplatserna. Vi kom inte innanför dörren förän klockan var säkert halv åtta. Men barnen har lekt snällt hela tiden och vi har haft trevligt. Tackar tackar.

Nu sitter Hugo och dricker välling och ser på Teletubbies. Jag väntar på att Stefan ska komma hem så jag kan gå ut med Mongo på en liten promenad. Och Stefan ska laga mat när han kommer hem. DET ser jag fram emot. Jag är vrålhungrig!

Måndag morgon

2010-07-26 @ 06:11:13<3<3
Dagboken, 1 Kommentarer<3<3
Ja idag är det måndag igen och jag ska alldeles strax gå in och borsta tänderna innan jag ger mig iväg till bussen. Segt. Jag vill hellre gå och lägga mig igen faktiskt. Men ändå så är det bättre att jobba dag än eftermiddag tycker jag. Det känns som om man får ut mer av dagen då. Här hemma blir det lugnt efter jobbet. Hugo och jag ska nog bara mysa hela dagen! Det låter som en bra ide i mina öron i alla fall. Får se om mamma kommer ner, det var ju lite prat på att hon skulle komma och gratta Stefan idag istället eftersom de åkte ut med båten igår. Men jag personligen tycker väl att det är lite tråkigt eftersom Stefan själv inte är hemma idag. Han jobbar ju mellan 2 och 8 och jag kan ju lova att det är någon gång däremellan som hon hade tänkt att komma eftersom jag slutar 4. Men det löser väl sig.

Ha en bra dag allesammans!

Och Figge, jag har inte bestämt att bilen ska vara röd för att den på bilden var det. DET är ett senare problem. Men jag använde den bilden för att få en form liksom. ;)

Hugos säng

2010-07-25 @ 20:47:54<3<3
Dagboken, 3 Kommentarer<3<3
Hugo ska få en säng. Det kommer inte bli vilken säng som helst och jag hoppas verkligen att det kommer att bli så bra som jag har tänkt mig. Vi ska göra en egen säng till honom. Det kommer att bli en 90 X 200 med en gång men den kommer liksom att ha "kanter" så att han inte kan trilla ut så lätt. Jag är så rädd för det verkligen! Att han ska trilla ut ur sängen. I alla fall så kommer sängen att se ut som en bil från sidorna sett och jag har tagit inspirationen från den här bilden : Hoppas som sagt att det kommer att bli bra. Jag har höga förväntningar i alla fall. =) Vad tror ni?

Flummkort

2010-07-25 @ 19:45:02<3<3
Dagboken, 0 Kommentarer<3<3
När gästerna hade gått hem la vi oss en stund i soffan och mös. Vi flummade lite med kameran och här är resultatet. =)

Kalas

2010-07-25 @ 12:43:10<3<3
Dagboken, 0 Kommentarer<3<3
Det blir inget vidare kalas idag men tårta blir det i alla fall. Det är bara Stefans mamma och pappa som kommer och så ska vi fika på lite gott. Men Stefan ville ju inte ha något kalas heller så han är ju nöjd :D

Här hemma springer Hugo runt naken för tillfället. Än har han inte kissat på golvet. Han var så himla röd i rumpan i morse så jag bestämde mig för att den behöver vädras. =) Nej nu ska jag se om någonting är torrt ute på balkongen. Jag hängde ju upp tvätt där i går kväll men så började det ju regna :( *Suck*

Lördagsgodis

2010-07-24 @ 23:31:12<3<3
Dagboken, 2 Kommentarer<3<3
Idag har jag inte gjort allt för mycket. Jag hade massor att göra men jag har i ärlighetens namn inte orkat. Jag är så trött nu för tiden så ni anar inte! Men lite har jag allt fixat.

Vi åkte till stugan igår när jag slutade jobba. Så sov vi där inatt och idag åkte vi ut till torp. Det var meningen att vi skulle köpa nya skor till oss men vi hittade inga. Fick köpt några andra småsaker så det var roligt ändå. :D Bland annat fick jag en tunika som jag tänkte ha på mig i morgon om den sitter bra. =)

Sedan åkte jag och Hugo hem medan Figge och Einar åkte ut till stugan. Pojkarna skulle fiska och lata sig lite. Varför inte. Jag passade på att plocka lite här hemma och tvätta lite. Det är fortfarande massa tvätt kvar och jag fattar verkligen inte hur vi har hamnat så här mycket efter med tvätten?! Men så är det i alla fall. Det är lite kvar att städa men jag tänkte ta det i morgon.

I Morgon blir det kalas för min älskling som fyllde 23 i måndags. Gamla gubben nu ju! Eller vad säger ni andra ;) Haha. Det är mest därför (plus att vi verkligen var i behov av det förstås) som jag tvingade mig själv till att orka städa lite. Men om jag ska vara helt ärlig så har jag mest gosat med Hugo. :P

Lördagsgodis blev det inget av idag. Däremot så sitter jag och smuttar i mig broccoli och blomkålssoppa. Det är nästan lika gott ;)

Uppdate

2010-07-23 @ 17:08:32<3<3
Dagboken, 2 Kommentarer<3<3
Nu har jag jobbat hela veckan och knappt hunnit med någonting annat  :S Vi va hemma hos Camilla och Jonas med barn häromdagen och det var som vanligt jättekul! Fast roligast var nog att Hugo kissade i deras soffa XD Haha. Jonas min är verkligen bäst! :D

Idag hade vi planerat att vi skulle åka till siba och köpa nya skor men det blev inte så. Vi åker till Torp istället och sedan vidare till stugan över natten. Så blir det. I morgon ska jag städa och grejja lite eftersom det blir kalas här hemma på söndag. Det ska bli roligt. Ska även baka lite här hemma om jag hinner / orkar. 

Nästa vecka jobbar Stefan eftermiddag och jag blir helt själv hela kvällarna i stort sett. De veckorna är verkligen värst! Men det får ju gå det med.

"Cupids arrows just for you, I even painted my toenails for you. I did it just the other day."
I'm in love. =) Helt underbar låt verkligen. Haha.

Satelite

2010-07-20 @ 19:23:54<3<3
Dagboken, 1 Kommentarer<3<3
Jag har verkligen fäst mig vid den här låten. Den är ju bara så underbar! <3Jag tror jag vet!

2010-07-20 @ 19:22:35<3<3
Dagboken, 0 Kommentarer<3<3
Jag tror att jag har bestämt mig. Jag tror att jag ska plugga till lärare... Men jag är fortfarande inte helt hundra. Ska ta ett snack med min kusin någon dag snart tänkte jag och höra vad hon har att säga. Hon går ju ändå den utbildningen så hon vet ju hur den är. Får se vad jag gör. :P

Fallen -10

2010-07-20 @ 13:28:33<3<3
Dagboken, 3 Kommentarer<3<3

Hugo äter vällingpulver direkt ur påsen.
*Suck*


Pojkarna flyttade in.
Jag gick hem till Camilla och gjorde mig i ordning.


Camilla posar med skitfula brillor XD


"I'm blue, da be di dabe daj..."


Ute på lördagen
Nova och Hugo helt sockriga och vita av maräng och donut =)


Tommy och Stefan verkade ha megakul. =)
(Det hade de men jag lyckades inte fånga det på den här bilden)


Marita lika fin som alltid ♥
Sockerchocken träde i kraft och barnen sprang av sig runt en sån där grej som jag inte vet vad de heter. =)
Ny vecka Nya problem

2010-07-19 @ 06:34:33<3<3
Dagboken, 2 Kommentarer<3<3
Idag är första dagen på mitt nya jobb. Jag börjar alltså från och med idag arbeta på källstorps hemvård och jag ska vara där i fyra veckor nu. Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta men det kommer säkert att gå bra. Jag har ju ett bra schema som jag är nöjd med och det gör ju mycket. Annars så händer det inte så mycket idag.

Det är min älsklings födelsedag idag! Idag fyller Stefan 23 år. Grattis till honom! <3

Fallens i dag!

2010-07-17 @ 14:47:58<3<3
Dagboken, 0 Kommentarer<3<3
Dagen blev inte riktigt som jag föreställt mig. Inte alls faktiskt. Det där med att lugnt och sansat få göra sig i ordning, det har liksom inte funnits på världskartan. Hugo har hängt som en klädnypa i mina byxor hela dagen! Men jag har fått duscha å målat naglarna, så ska jag ta på mig, äta och gå hem till Camilla vid fem-halv sex, för att sminka mig där. =) Kommer bli en bra kväll ändå.
Har ju spöregnat hela dagen men nu har det klarnat upp och jag hoppas verkligen att det håller sig borta. Regnet kan komma nästa vecka! =) Nej nu står köttbullar och makaroner på dagordningen.

Hej, Du!

2010-07-16 @ 21:47:13<3<3
Dagboken, 2 Kommentarer<3<3
Du kan inte dö än.
Världen verkar behöva dig ett tag till.

Det skulle vara Figge som kom hem till oss nu i helgen. Och det har han ju gjort. Men Peter hängde på också. Det är helt ok. Jag kan verkligen bli knäpp på dem när de bor här för länge. Men det är ju mina pojkar och jag tycker att det är jätteroligt när de kommer och hälsar på, även om de mestadels inte spenderar tid tillsammans med mig. :P

Idag har vart en ganska lugn dag. Jag har tvättat fyra maskiner tvätt och ska diska lite efter detta. Sedan ska jag ta med mig min bok (Som egentligen är Maritas, men jag har fått låna den :P) och lägga mig i sängen och bara vara. Jag tänker att jag ska somna ganska tidigt idag för att komma ikapp med sömnen. I morgon kommer jag ta hela dagen på mig att långsamt långsamt förbereda mig inför kvällen. Det kommer att bli jätteroligt! Jag känner det på mig. Undra bara vad man ska ha på sig :S Jag har några funderingar men vi får se vart det slutar. *Suck* Att detta ska vara en tjejs största problem. :P "Vad ska jag ha på mig?!"

Jag försöker få tag på min kompis också, men han verkar inte vara så angelägen i att prata med mig. Skit it då! Nej... Jag kommer lyckas så snart som min telefon är laddad. (Jag kan inte använda telefonen när den laddar eftersom jag har tappat bort laddaren och måste ladda den i ett fildelningsläge kopplat till datorn. Det suger lite.)

Nej nu ska jag sticka ner mina händer i diskhon och göra lite nytta innan jag lägger mig och gör ingen nytta ;)

P.S. Idag tog jag kort! Fick in flera bra bilder tyckte jag men så när jag skulle lägga ut de på bloggen så upptäckte jag att jag inget kort hade i kameran. Fan va irriterande! Kameran borde säga ifrån när det blir så! Skrika högljutt så man vet att någonting är fel...

Antagningen

2010-07-16 @ 16:09:59<3<3
Dagboken, 9 Kommentarer<3<3
Ni kanske vet att jag i våras sökte till Högskolan Väst. Mest för skojjs skull och jag struntade i att göra högskoleprovet och allt, jag skickade bara in en ansökan och mina betyg för att liksom se om jag kom in. Men jag hade inga höga förväntningar och helt otroligt så hade jag glömt av att jag ens sökt när jag fick ett mail ifrån antagningen. Jag tänkte att det står nog bara att jag inte blev antagen bla bla bla så jag ögnade lite snabbt igenom det utan att bry mig så mycket om vad det stog. Jag ska ju läsa vidare på omv har jag ju tänkt. Men jag blev mäkta chockad när jag upptäckte att jag faktiskt kommit in på lärarutbildningen på HV och att jag ska acceptera min plats innan den sista juli. Nu är ju bara frågan då, vad vill jag göra av mitt liv? Vill jag torka gamla tanter i röven, eller vill jag torka snorungar i röven? Det är en svår fråga som tål att tänkas på i några dagar...

Planer Planer

2010-07-15 @ 17:45:28<3<3
Dagboken, 1 Kommentarer<3<3
Nu har jag lite planer här. :D Inatt ska jag jobba, sista natten på ett tag nu. Nästa vecka börjar jag jobba dag i fyra veckor. 
I morgon kommer Figge hit när Stefan slutar och flyttar "in i våran soffa". På lördag ska jag ut på stan och på söndagen ska vi ut med Marita och dem om det är fint väder. Så ligger det till. =)

Idag har jag inte alls vart mig själv. Jag mår inge vidare och hoppas att Hugo ska somna tidigt idag så jag kan hinna sova lite innan jag ska iväg till jobbet. Funderar på att fråga den som ska sitta på botten idag - vem det nu är - om den vill byta så jag sitter där nere inatt igen. Jag tycker bättre om att sitta själv än att vara med en massa andra på natten. Konstigt nog håller jag mig vaken lättare då. Men det beror ju på vem som ska jobba på botten inatt. Vi får se. Hur som hellst är det skönt att det är sista natten jag gör på ett tag nu. Efter mina fyra veckor dag går jag ju tillbaka till natt och gör tre nätter den veckan innan sommarjobbet äntligen nått sitt slut. =)

Fallens i Helgen!

2010-07-14 @ 16:39:36<3<3
Dagboken, 3 Kommentarer<3<3
Fan va roligt det ska bli! Fast jag har inga pengar, och jag kommer inte att vara ute halva natten. Vi ska inte gå ut och vi har inte ens planerat att träffa någon spec. Stefan jobbar och jag tar med mig Hugo hela helgen. Men ändå! Det ska bli så roligt att det händer någonting i THN. Att man kan gå ut och det vimlar av folk! Att man kan stöta på alla möjliga sorters människor och bara tjöta! Folk man inte sett på länge, eller har tappat kontakten med. Underbara tid! I alla fall för en översocial människa som jag =)

Sikken tur man har då

2010-07-13 @ 18:06:02<3<3
Dagboken, 3 Kommentarer<3<3
Eller inte. Stefan ringde till försäkringsbolaget idag och det visade sig att vi inte alls hade försäkrat moppen till mer än trafikförsäkring. *Suck* Så vi får inte ut någonting där. Jag ringde till min mamma och hon sa att jag skulle försöka ringa till folksam där jag har min hemförsäkring och hoppas på att den går in där, men hon var inte säker. Men kolla kan man ju alltid. Hon tyckte också att jag skulle ringa till försäljaren och berätta hur de ligger till och att jag inte vill betala moppen om jag inte har den. Men jag vet inte jag. De är ju fortfarande en moppe fattigare och de vill ju ha sina pengar liksom. Jag sätter mitt lilla hopp till folksam i alla fall. Fastän det inte är en stor låga...

För er som kanske inte vet det så har vi precis köpt moppe, och den är redan snodd innan vi ens hunnit med första avbetalningen, innan vi ens hunnit få hem räkningen på första avbetalningen. Sånt här gör mig bara irriterad!

Nej nu är jag hungrig och ska ta mig någonting att äta.

I väntans tider...

2010-07-12 @ 20:24:05<3<3
Dagboken, 1 Kommentarer<3<3
Sitter och väntar på Stefan. Han skulle vara hemma för tjugo minuter sedan och jag hade lagat mat. Nu är han alldeles strax hemma (Jag ringde och kollade) så vi kan sätta oss ner och äta. För nu börjar jag bli hungrig. =) Puss

Allvarligt?!

2010-07-12 @ 17:16:21<3<3
Dagboken, 4 Kommentarer<3<3
Under hela juni månad har det verkligen vart torka på kommentarer! Jag har under de här tolv dagarna verkligen ansträngt mig och skrivit så ofta som möjligt och jag vet att jag är väl inte världens roligaste att läsa om, jag har ett ganska tråkigt liv så jag vet inte vad jag ska skriva om. MEN trots det så vet jag att folk tittar in. Jag har alltså haft mellan tjugo och trettio unika visningar om dagen. Borde inte NÅGON ha någon minut över för att skriva några ord? Jag har fått fem kommentarer den här månaden och EN är en kommentar till mig. De andra är bara svar på frågor jag ställt eller någonting jag skrivit i någon annans blogg. Det är ganska tråkigt att skriva och inte få någon respons faktiskt. Och jag vet att man ska skriva här för sig egen skull men det är inte så lätt för när vissa personer varje gång vi pratar, tar upp att "du är så dålig på att skriva på din blogg". Men gör det lite roligare då? Skriv en kommentar. Det behöver ju liksom inte stå någonting privat. Man kan skriva något så enkelt som "Va duktig Hugo är som kissar på pottan", eller "Det var väl skönt att bada när det var så varmt som idag". Enkelt och det går fort. Hade vart trevligt.

En lydig man är en lycklig man

2010-07-11 @ 16:06:05<3<3
Dagboken, 1 Kommentarer<3<3

Oavsett vad en man ger en kvinna så kommer hon att ge dig någonting bättre. 

Ger du henne en spermie ger hon dig ett barn.
Ger du henne ett recept ger hon dig ett mål mat.
Ger du henne ett hus ger hon dig ett hem.
Ger du henne ett leende ger hon dig sitt hjärta.

Hon multiplicerar och förstorar allt oavsett vad du ger.

Så... Om du ger henne någon skit så kan du förvänta dig ett helvete tillbaka...


Skiter i't!

2010-07-11 @ 15:15:20<3<3
Dagboken, 1 Kommentarer<3<3
Nu har jag städat lite idag. Tvättat och grejjat. Nu orkar jag inte mer så jag har istället börjat göra mig iordning. Jag ska ta en tripp till VBG och hälsa på Christian. MYCKET roligare. Men bara för att jag snart är klar så åkte han ju iväg och handlade. Jag får väl städa lite till då tills det är dax att åka. :P

Städa

2010-07-11 @ 12:38:17<3<3
Dagboken, 0 Kommentarer<3<3
Idag är det inget fint väder alls. Tänkte jag skulle försöka städa lite. Men vi får ju se hur det går ^^

Dagen i bild

2010-07-10 @ 00:19:03<3<3
Dagboken, 0 Kommentarer<3<3
Grease

2010-07-10 @ 00:02:20<3<3
Dagboken, 0 Kommentarer<3<3
Ja, den underbara filmen går på tv ikväll. Jag är en riktig tjej och älskar den filmen! Grease i mitt hjärta! Äkta kärlek och underbara kläder. Jag bara njuter. :P

Idag har vi vart och badat med Stefans mamma, Jag och Hugo alltså. =) Vi var i prässebo och passade på när vi ändå var i Upphärad, att kika förbi huset där jag bodde i. Det ser precis ut som tidigare. Samma färg och allt. Staketet som min pappa byggde när vi flyttade dit står kvar, knappt, men ändå. Det vinglar och håller på att falla; Men det står där. Altanen och garaget som han kämpade med är fortfarande det samma. 

Jag har faktiskt (Hör och höpna!) Tagit lite bilder idag som jag lägger upp efter filmen. ;)

Vampires Sucks

2010-07-09 @ 12:55:08<3<3
Dagboken, 2 Kommentarer<3<3
Haha jag såg precis en trailer som jag tyckte verkade helfestlig. ^^ Även om jag är en av alla de tjejerna som älskar twilightfilmerna, så har jag absolut ingenting emot att driva lite med det. Det kommer en film som heter Vampires Sucks och den ska tydligen gå på bio i USA i sommar (Enligt Hannah Hale). Jag hoppas att den kommer till Sverige, för jag vill se den. Det känns som en film som jag och Marita skulle kunna garva ihjäl oss åt. Vad tror du vännen? Vad tror ni andra? Någon mer som ska se den?

Jag är ledsen att inte hela fick plats. Jag får komma ihåg och ändra bredden på bloggen någon dag. Som tur är är det ju inte mycket som fattas i kanten.

Sovmorgon

2010-07-06 @ 15:50:10<3<3
Dagboken, 0 Kommentarer<3<3
Inatt var jag så trött så jag trodde allvarligt att jag skulle somna gåendes. Så när jag slutade idag ringde jag till dagis och sa att Hugo får stanna till tre. Sagt och gjort. Det var skönt att få sova en timme extra. Men nu är jag hungrig. Så jag ska se vad vi har hemma. Jag är sugen på en pastasallad men Stefan tyckte att det räckte att vi åt det i söndags. Så vem vet vad det blir. :P

Underbart väder!

2010-07-05 @ 16:11:33<3<3
Dagboken, 1 Kommentarer<3<3
Jag vet att de flesta av er inte skulle säga det om idag. Men jag tycker att det är härligt. Det är friskt i luften och inte alls så tryckande som det har varit. Enligt mig är det ett väldigt bra väder idag! <3

Idag hade jag velat spendera dagen med min älskling. Men han hade tydligen bestämt att han och Jonas skulle fiska idag. Så det blev inget med det. I stället så sitter jag och väntar på att tvättmaskinen ska bli klar så jag kan hänga upp den. Sedan ska jag och Hugo åka och hämta Erika och dra ut till Siba. Hugos keps har försvunnit. Antagligen på dagis. Fan va tråkigt. Men det är väl smällar man får ta så nu behöver vi köpa en ny. Så det är det som står på tur idag. Hoppas ni andra också kommer få en bra dag! =)

Jobbnatt

2010-07-04 @ 20:12:00<3<3
Dagboken, 0 Kommentarer<3<3
Inatt ska jag alltså jobba. Jag har vart på kalas hela dagen hos min svägerska som idag fyller 18 år. Grattis Theres! Åkte bara hem för ett snabbt ombyte, tandborstning och smörgåsbredning. Så ska jag åka igen. Ses imorgon världen! Puss

Underbara Lördag!

2010-07-03 @ 15:04:36<3<3
Dagboken, 0 Kommentarer<3<3
Jag hoppas på en underbar dag idag. Det tror jag det kommer bli också. Dagen har börjat väldigt bra med en underbar sovmorgon. Hugo sov ju hemma hos Anna Lena inatt och Stefan åkte iväg i morse när han vaknade. Skulle bara till systemet och affären men jag vet inte vart han tog vägen :D Själv vaknade jag inte förän tjugo i tre! Det var underbart kanske har jag tagit igen lite förlorad sömn nu då så jag slipper att gå runt i koma resten av tiden :P 

På schemat idag står det att jag ev. ska vara chaufför men vi får se hur det blir med det. Jag har lovat att köra ner pojkarna till stan i alla fall så beror det på när de vill hem om jag kan hämta dem. Men det löser sig alltid. De är ju stora pojkar nu :D Och tre av de ska ju hit så de klarar sig alltid. :)

Efter körningen ska jag träffa världens underbaraste Marita. ♥ Vi vet inte riktigt vad vi ska göra. Det var ju tänk att vi skulle käka sushi och sedan gå på bio. (Eclipse ofc!!) Bion är bokad och klar men sushin visade sig vara stängd idag. Tråkigt! Men så tänkte vi New Place då. Det är ju väldigt gott. Men så såg jag igår att de hade semesterstängt fram till Augusti. Det är ju fan då! =) Men det löser sig alltid. Jag har ju aldrig haft tråkigt med Marita så det löser sig. =) Detta kommer vara min underbara dag. 

...Om jag nu bara kunde få tag i Stefan så han kommer hem med min frukost! (Han skulle köpa en limpa på vägen hem)  =)
Inga bra bilder, men låten är härlig ;)

Naturligtvis!

2010-07-02 @ 23:47:30<3<3
Dagboken, 0 Kommentarer<3<3
Naturligtvis glömde jag kameran! Nu måste jag skärpa mig! Fan! Men i alla fall så har jag haft en bra dag! Helt underbar kväll tillsammans med Camilla och Jonas. Stefan också förståss. Vi åt på O'learys och det var supermumsigt! Men va fan det tycker man ju att det måste vara för det priset! Haha har nog aldrig köpt mat på en resturang för så mycket pengar innan. ^^ Men det var en superkväll och i morgon kommer bli mins lika underbar. Det har jag på känn. En dunderhelg med andra ord! Kan inte begära något mer! Tack alla underbara vänner för att ni finns och förgyller livet!

Inget med det!

2010-07-02 @ 13:14:31<3<3
Dagboken, 0 Kommentarer<3<3
Nej det blev inget bad för min del tidigare. Jag fastnade med bloggdesingnen och jag måste ju säga att jag blev nöjd. Det blev inte riktigt som jagville ha det men jag tycvkte att det blev bra. Nu är jag Mega hungrig och ska ta mig en macka och förhoppningsvis hinna bada av mig innan Hugo vaknar ;) Puss

Bloggdesign

2010-07-02 @ 11:21:07<3<3
Dagboken, 0 Kommentarer<3<3
Sitter och funderar lite på en ny design till bloggen... Någon som har något förslag?

Nu åkte Stefan iväg med Mongo. De skulle hämta figge eller något. Jag vet inte så noga. Hugo har vi lagt för middagen. Han var SÅ trött! Han bara stog och skrek utan att någonting hänt liksom och då orkar man inte med honom. Då är det bättre att lägga honom lite tidigare så kanske han får sova ut riktigt. Men just nu ligger han och ropar "komma komma" till mig så jag ska gå in å höra vad han vill. Om han inte somnar om igen vill säga :P

Annars ska jag njuta av att bara vara jag en liten stund. Och ta mig ett bad. Det är så himla skönt verkligen! <3 Funderar på om man ska ta och springa ner i källaren en sväng innan dock och hämta en bok. Jag har ju inga böcker här uppe... Men problemet är att jag vet inte vad jag vill läsa. Jaja jag hittar nog någonting. :P


Bild Efterlyses!

2010-07-02 @ 01:46:05<3<3
Dagboken, 0 Kommentarer<3<3
Ja det hade kanske vart på sin plats med en bild? Det var fanimej inte igår! Felet är att jag inte har tagit några bilder på jättelänge. Och det känns lite onödigt att lägga ut en massa bilder som jag redan har lagt ut flera gånger. Ni får helt enkelt hålla er till tåls ;) I morgon får jag ta med mig kameran!
Då ska vi nämligen ut och käka med Camilla och Jonas. Hugo ska hem till farmor och ev. sova där. Men det märker vi imgn. Anw så ska vi fira Camilla som i måndags fyllde 23 år. Grattis i efterskott!

Idag har vi spenderat eftermiddagen och kvällen hemma hos ovan nämnda angenäma par. Haha. Det lät fint det. ^^ Men Camilla bjöd hem oss så att Hugo kunde bada med Nova och Lex i deras nyinköpta pool. Och när vi satt där så tyckte Jonas att Stefan allt skulle pallra sig dit efter jobbet. Sagt och gjort. Och killarna gick iväg och köpte pizza. Vi mölade i oss en halv pizza var och sedan la vi oss tillrätta i soffan och bara glodde på tv. Barnen somnade ett efter ett under kvällens gång och nu, vid kvart i två kom vi hem. Vi kollade på twiligt och mös. Jättetrevligt. 

Men nu ska jag sova så jag orkar upp med mitt lilla monster i morgon bitti när han får för sig att vi ska gå upp ;) Puss

RSS 2.0