Happiest day of my life!

2008-12-30 @ 21:32:14<3<3
, 6 Kommentarer<3<3
Stefan hittade våran gammla kamera när han rotade i lite lådor här hemma. Åh... va lycklig jag blev när vi satte i minnes kortet i datorn för att se om de va något på. Där fanns korten vi tog på bb och förlossningen <3 Jag trodde att de korten var förlorade. Oh va jag är lycklig. Nu slipper jag göra ett foto-löst kollage till Hugo om förlossningen ;) Här kommer de bästa av kortena, tyvärr hade vi en mycket dålig kamera så skörpan suger verkligen :S Men det viktigaste är ju att man ser hur min älskling ser ut och verkligen hur mycket han har växt! Mammas lilla prins.!

Datummen på bilderna stämmer inte, det var den 23/9-08 ;)

Bara någon minut gammal älskling.






Nu har vi förflyttat oss till bb.




Jag skulle visa en kompis min lilla prins och upptäckte att jag inte har så mycket kort på honom nu de senaste :S Så nu är det fixat ;) Nu pryder min lilla ängel mammas blogg igen.

Mammas älskling <3

2008-12-30 @ 17:21:13<3<3
, 1 Kommentarer<3<3













Shoppoholic?!

2008-12-28 @ 22:04:54<3<3
, 4 Kommentarer<3<3
Kan jag göra någonting utan att köpa nått? Idag skulle jag vara hemma och friskna till men istället åker jag till siba å spenderar pengar... Sedan när jag kommer hem gick jag för att panta burkar och skulle köpa mig en limpa. Men så hittade jag såå söta skedar till Hugo som jag bara var tvungen å ha! för han har ju inga skedar. Men men.... jag måste nog lära mig det där med att hålla i pengar ;) Här kommer i alla fall lite bilder på det jag köpt.


Min tunika



Mitt linne



Hugos pyjamasar



Hugos första skedar <3

Hittade ett SÅ gulligt kort på min lille klimp som Mari tagit på honom någon gång ;) Haha Älsk!




Frisk som en Nötkärna?

2008-12-28 @ 16:57:08<3<3
Dagboken, 3 Kommentarer<3<3
Nej, kanske inte riktigt men jag mår i alla fall bättre nu. Jag längtar så himmla mycket efter min lilla skatt så det är fan inte klokt! Stefan tror att de sover hemma hos Anna Lena idag med. Det är ju egentligen det bästa eftersom om det var magsjuka jag hade igår så smittar man ju i tre dagar efter att man har slutat spy/skita. Men ändå. Jag vill gosa med min lille prins! Fast det känns i alla fall bra att han håller sig frisk och att jag vet att han har det bra hemma hos Anna Lena med både Faster, Farmor och Pappa. Mongo är ju där me men jag tror inte han bryr sig så mycket om Hugo ;) Han är nog mest glad att han får vara hos sin favorit-Farmor =)

Idag orkade jag inte bara sitta hemma så jag tog mig ut och in i folkmassorna. Jag har hållt mig på lagom avstånd mot alla idag (förutom de där jobbiga jävlarna som ALLTID ska stå i röven på en i köerna!) och så har jag fått köpt några (o)nödvändiga grejjer idag ;) 2 Pyjamasar med spöken i svart och vitt till min lilla skatt; och Ett grått linne och en brun tunika till mamma ;) Det var ju rea idag! (Vi behöver inte nämna att de bara va min tunika som de va rea på :P ) Men jag har gått å kollat på de pyjamasarna till Hugo länge å idag kändes det bra å köpa dem. Även linnet har jag kollat mycket på å tunikan har jag sett innan med fst inte reflekterat över mer än att jag gillar den. Sist gång jag såg den så fanns det bara en kvar å i strl XS och idag såg jag att de hade fått in många fler åh va glad jag blev när strl S satt bättre än M =) Har även kollat på underkläder idag men jag tycker aldrig att det finns något snyggt, å finns det något fint så e det ju naturligtvis alldeles för litet allt ihop!

Jaja nu ska jag gå ner till tvättstugan!

Lite smått och gott

2008-12-28 @ 01:20:29<3<3
Dagboken, 2 Kommentarer<3<3
Det krävs mycket för att jag ska ligga stilla. Jag blir så lätt rastlös! Jag måste pilla med någonting hela tiden och det märks ju nu. Jag har legat magsjuk idag och ändå så var jag tvungen att dra fram symaskinen =) Här är i alla fall resultatet! En dreggellapp till älsklingen min :P *Stolt*



Kan ju avsluta detta lilla inlägg med en bild från mini-Julen hemma hos mamma.
Här sitter Hugo med Mormor medans mamma och pappa öppnas alla hans julklappar. <3


27 December

2008-12-27 @ 18:15:00<3<3
Dagboken, 1 Kommentarer<3<3
Jag har inte alls haft tid till att blogga över huvud taget! Den 23 åkte vi till mamma på en mini-jul eftrsom hennes gubbes barn inte firade jul med oss i år. Så mamma bjöd på julbord och så såg vi på tv och öppnade julklappar. Vi stannade där över natten och dagen efter åkte vi hem för att byta om, tyvärr hade vi sovit lite länge så vi som skulle komma till mormor vid ett var där vid kvart i två. Julmaten stog framdukad och sedan väntade Kalle Anka. Tyvärr han vi inte se hela Kalle eftersom Tomten kom förr tidigt. (Min morbror skulle åka tidigare för att fira jul hemma hos sig med sin svärmor) Då blev det julklappsöppning och vid sextiden var vi i Grästorp hos stefans moster. När vi kom fram dit var det julklappsöppning av våra klappar till dem; sedan var det daxt att kolla på årets sista snutt på julkalendern. Den var inte så särskillt bra... Sedan var det ännu mera mat och massor av fika i flera omgångar fram itlls att barnen gick och lade sig och vi vuxna spelade ett paket-spel. Stefan hade siktat in sig på våra klappar men vi fick ingen av dem. Haha stefan fick en sån där med flera spröt som man masserar huvudet med. Och han gillar inte ens sånna. Men då fick jag den ;) Jag fick en ljuslyckta. Sedan vid 23 åkte vi hem och nanade.
På juldagen var det fullt upp, klockan två åkte vi till stefans farmor och åt ÄNNU mera mat! Jag tror de tog fram mat en fem sex gånger... Fy fan va mat! och där inne emellan hann vi öppna julklappar och Maja (stefans lillasyster) bajsade på stefan! XD
HAHA tjejen är ett och ett halvt och har haft diaré i tre dagarn stackarn men de visste ju inte vi andra. Så när stefan stog på alla fyra och pratade med Hugo på golvet så satte jag upp Maja på stefans rygg. När vi tog ner henne igen upptäckte vi att hennes blöja hade läckt och stefn hade en stor bajs-fläck på ryggen.
Vi var hemma ifrån farmor och farfar vid niotiden.
I går var vi bjudna på middag hemma hos Stefans mormor och morfar. Kalkon blev det, skitgott! och sedan när vi kom hem så kom Emma och Robban för vi skulle ha spelkväll. Stefan hbade gjort en trerätters middag till oss och de va jättegott.! Sedan drack vi lite och spelade hela kvällen!
Idag har jag inte alls vart bra... jag tror jag har åkt på magsjuka :( Jag har sprungit på dass var femte minut hela dagen och det har bara (ursäkta samtalsämnet) sprutat ur mig ifrån alla håll... Suck. Men jag tog några vit peppar-korn tidigare. De ska ju hjälpa till att binda allt i magen. Och det känns faktigt LITE bättre nu. Har försökt få i mig ett halft glas mjölk nyss, hoppas bara att det får stanna i magen. Vi har inte hämtat hem Hugo idag. Han har ju sovit hos farmor inatt och jag vill inte rikera att han får magsjuka om det är det... Vill inte se honom sjuk :( Så Stefan (som har jobbat eftermiddag idag och i förmiddags var han på siba så han har knappt vart hemma idag) ska antagligen sova hos sin mamma idag med Hugo. Så får vi hoppas att jag inte smittat någon av dom. Det hade inte vart kul alls.
Oj va de skjuter raketer här utanför! Hela himmlen är upplyst i vackra färger! Jaja nu ska jag gå å lägga mig lite igen, får ta det lugnt så jag inte får igång magen igen :( Lägger ut bilder någon annan dag på hur vi har haft det under julen :)

23 December!!

2008-12-23 @ 10:02:38<3<3
Dagboken, 3 Kommentarer<3<3
Tänk att det redan är julafton i morgon. Jisses. I går bakade vi lite julgodis, jag Theres, Dennis och Mattias. Det mesta behåller vi här hemma men lite (marsipanen) tar vi med oss till Annica i morgon..
Jag är SÅ trött! jag kunde verkligen inte sova inatt. Och idag måste jag vara uppe så jag kan sova inatt. Huja... inget kul alls jag är trött som en gris men det släpper väl. :P Ska antagligen hem till mamma idag på en minijul eftersom Steffo och Basti inte firar jul med oss utan är hemma hos sin mamma.
Jaja nu ska jag gå å sy lite på min klänning tänkte jag :P Här har ni lite julgodis vi bakade ;) (Sandr avar MYCKET bättre än mig på å få på kakao på tryffeln! HAHA)



Vi hälsar er en god jul om vi inte hinner blogga innan dess ;)

Paw?

2008-12-22 @ 12:50:21<3<3
Dagboken, 4 Kommentarer<3<3
Idag ska jag till Siba om en liten stund för jag ska försöka byta rakapparaten jag köpte i lördags. Jag provade den i lördags och i går kväll när jag tänkte raka bena så ploppade en knapp ut och jag upptäckte att de va ett hål i 'nätet' som sitter över rakbladen. Så då blir jag irriterad! Den kosta ju ganska mycket för att bara vra paj efter ja knappt halva första rakningen. Så nu har jag ett hårigt ben och ett som är halvt rakat-halvt hårigt. *Suck* Denna månaden är inte min helt enkelt...

Men jag har kanske kommit på något... Paw... jag gillar det ordet. Paw som i Tass alltså. Jag gjorde ett test på en sån där namnlapp som sitter i kläderna... Jag är inte säker på att färgerna är de bästa men som sagt de e ju ett test =) Och sedan undrar jag över vad tycker ni? Och vilken av testerna passar bäst? Eller va Hippo bättre? (Ni får hjärtligt gärna komma med förslag ni också) Men jag är tacksam för feedback :P


(Detta är  TVÅ exempel)

Dan före Dan före Dan före Dopparedan =)

2008-12-21 @ 21:57:59<3<3
Dagboken, 1 Kommentarer<3<3
Nu gick det allt. Nu är det INTE långt kvar till jul. Inte alls. Men alla julklappar är klara och inslagna och ligger i sina pappåsar och de är till och med sorterat efter 'familj'. Det blev ett paket till stefans pappas familj, en påse till stefans mammas familj och två påsar till min familj. Sedan är det i och för sig ett paket som inte är riktigt klar och det är paketet till Farmor och Stig. Jag har köpt två handdukar (sånna små) och så håller jag på å brodera in deras namn på var och en. Så ska jag ge de till dom i julklapp för jag tycker de e så tråkigt att ge dem godis. Det gör jag ju varge år och farmor är ju diabetiker och Stig väger typ 140 kg fett så de behöver ju inget sånt.
Jaja nu ska jag krypa ner brevig min älskling och se på Dragonheart eller va filmen nu hette :P
Sov sött allihopa <3

Julstök

2008-12-21 @ 01:42:12<3<3
Dagboken, 1 Kommentarer<3<3
Jag hinner fan inte med särskillt mcket bloggande nu mitt i julstöket. Jag hinner dock med att läsa på era bloggar så jag vet ju va ni gör iaf :D Men ni får ha lite tålamod med att jag inte skriver så mycket på några dagar tills den värsta stressen är över :P

Idag har vi iaf vart på Siba och köpt de sista julklapparna (hoppas jag!) sedan åkte vi till Anna Lena eftersom Stefans faaster och hennes dotter kom dit idag för att ge Hugo sina julklappar (som han öppnar på juldagen) och fira Anna Lena som fyller år i morgon. Faster M bor en bit här ifrån så hon tar allt på en gång ;) Efter att kalasandet var klart så körde Stefan mig till min moster för hon hade glöggkväll idag. Där har jag, Mongo och Hugo spenderat kvällen/förnatten med en massa alcohol, glögg, mat och spel ;) Hade jätteroligt men nu är jag trött! Stefan orkade inte med en massa släktingar mer idag så han har vart på Palladium och hållt Figge sällskap.

I går köpte jag en Baby Projector till Hugo och han verkar verkligen tycka om den (Ja vi har redan gett honom den ;) ) Han ligger och pratar med allt som rör sig i taket ;) Dock verkar han inte bli så trätt av den men ändå.

Jaja nu ska jag gå å lägga mig. God natt!

Sent ute...

2008-12-17 @ 00:57:58<3<3
, 6 Kommentarer<3<3
Så nu ska jag bara säga några ord innan jag går å lägger mig. Vad har jag gjort idag? Har vart å handlat, bakat bröd och slagit in julklappar. Mongo har vält ner en av mina älvor :'( så vingen lossnade men jag limmade på den igen för de va ett så fint "cut" (Va heter de på svenska?!) så de syntes inget när jag limmat fast den igen.
I affären köpte jag mig lite tyg för jag tänkte jag skulle ge mig på en body eller något till Hugo. Får se vad det blir. Detta mönstret blev det iaf:

Och här kommer då det omtalade kortet på våran dörr. Lägg märke till våran söta snölykta ;)




Tänkte lägga ut lite bilder på hur det såg ut här hemma under flytten. Jag är fruktansvärt noga med att det ska finnas gardiner uppe där iv bor och om det är december ska det även stå ljusstakar osv i fönstrena. Så så här dåg det ut ^^


Vardagsrummet

Hugos rum

Köket


God natt gott folk :P

Dålig Dag

2008-12-16 @ 13:30:42<3<3
Dagboken, 2 Kommentarer<3<3
Idag har det inte vart världens bästa kan jag ju inte påstå. Mongo var jättekissenödig i morse (trodde jag iaf) s¨han hoppade omkring här i sovrummet å krafsade på dörrarna å skällde så jag gick (mycket motvilligt) upp och ut med honom. Men han kissade inte förns prommenaden va slut å vi kommit hem igen... en liiiiiten liten skvätt. *Suck*
Sedan ringde klockan och berättade att mina annonser på tradera håller på å gåut så jag måste ju in å slåss för mina mönstertidningar. Men... jag fick ingen av dem.... *SUCK*
Då började Hugo å skrika så jag fick gå upp å göra mat till honom å när jag skulle ta upp honom ut babysittern som han satt i medans jag gjorde mat så nöp jag ju honom naturligtvis. Jättehårt så han skrek som om världen gick under å har ett fult rött marke på magen =( Förlåt min prins! Men det gick bra sedan iaf. Så matade jag Hugo å tänkte att vi skulle ta ett bad tillsammans när han tagit sin vanliga tupplur efter frukosten. När han vilade så tänkte jag äta MIN frukost å plockade fram allt. Så när jag tog ut en macka så upptäckte jag att de va helt mögligt. De va ju bara å slänga skiten å käka en jävla lussebulle till frukost. Som föresten inte alls var fluffiga och goda som receptet utlovade utan i själva verket va kompakta och jättetorra.... (Så jag bjur ingen på mina lussebullar).
Så vi tog oss ett bad jag och Hugo. Höjdpunkten på dagen. Att se honom spakra i vattnet och skratta för fullt. Det är livet det. Älskar min lille krabat.
Så tänkte jag ju ta ett kort på Dörren som jag lovat Theres å upptäckte att våran kamera ligger kvar hemma hos Anna Lena. *SUCK!* Då kan jag ju inte göra någonting som jag planerat att jag skulle göra idag. För allt innefattar kameran.... Jaja får ta de senare då eftersom älsklingen ska åka å hämta den efter jobbet.
Ja... Så jag skiter i ÖF idag för jag orkar inte med allt. Idag ska jag bara sitta här hemma i min pyjamas å lata mig. Kanske äta någon torr lussekatt...

För er som kanske inte riktigt förstog de där med Hippo så har jag funderat på å börja sy barnkläder. ^^ Behöver bara... tja allt egentligen =) Men ett namn och lite mönster först å främst. Å då funderade ja på Hippo. Men jag vet inte... Någon som har något annat förslag?

Nu ska jag gå å slå in lite julklappar å hoppas på att de får mig på bättre hummör... :P

Nu blev de natta...

2008-12-16 @ 00:09:19<3<3
Dagboken, 3 Kommentarer<3<3
Oj va klockan springer iväg när man sitter vid datorn. Jag måste verkligen gå å nana nu men jag e ju inte så trätt. Sitter o kollar på lite ideer till namn och modeller till kläderna... Funderar på Hippo. ? Vad tror ni? Stefan säger att jag inte kan ha de namnet. De va någonting som ploppade in i skallen på mig i morse.... Blev inspirerad av Strömming.

Mina älvor har kommit upp nu. =) Naturligtvis ska de inte sitta i fönstret utan i bokhyllan men jag var tvungen å plöocka upp dem fast vi inte har bokhyllerna här än. De kan ju inte ligga i en låda heller. De är ju så vackra! *Älska*


See no evil, Hear no evil, Speak no evil

I går var jag och Stefan hemma hos hans mormor och morfar. De bjuder alltid på så konstiga saker.. :P Danska som de är. Och i går fick vi något som jag ALDRIG sett innan. Det är typ som en bulldeg eller nått som man stekeri en speciell panna så de blir stekta bollar. Stedan doppar man de i äpplemos å socker (men jag gillar inte äpplemos så jag doppade bara i socker) om man vill kan man tydligen ha en åpplebit i mittern på bollarna med men jag e ganska tacksam för att e inte va de i dom igår för jag gillar inte tillagade äpplen ;)   Men de var jättegoda faktist. Det är det mesta som de bjuder på fast jag liksom aldrig ens hört talas om det :P


Pepparkakshuset

2008-12-15 @ 11:07:24<3<3
Dagboken, 4 Kommentarer<3<3
Nu har jag antligen fått tillbaka min kamera så jag kan lägga ut en bild på mitt pepparkakshus.


Det var egentligen tre pepparkaksgubbar som höll varandra i händerna utanför huset... Som i låten ni vet vi komma hand i hand... Men jag glömde skjuta in stolarna till köksbordet och ett tu tre så stog de en hund på köksbordet och käkade upp två av mina gubbar å slickade bort florsockret i övre vänstra hörnet. -.- Typiskt. HAHA fan jag kunde ju inte sluita skratta när jag såg honom så de gick dåligt med skällandet.

Idag ska jag till babymassage och sedan ska vi ut till siba med emma. Vi ska kolla på julklappar. Jag har värsta problem med tradera. Jag kommer fan inte in ibland. Är de fler än jag som har de problemet? De e ju liksom lite irriterade när 'mina' aktioner är klara i morgon. Jag vill ju gärna veta hur det går..... *suck*

Vi ska se om vi kan låna Veronicas fårskinnsfäll så vi kan ta några fina kort på Hugo som vi ska ge till mamma å mormor å alla de i julklapp.. De blir nog en bra pressent ;) Få se hur korten tar sig ut bara. De kanske blir kassa vem vet.



Lussekatter

2008-12-12 @ 21:52:30<3<3
Dagboken, 3 Kommentarer<3<3
Jahaja idag har man alltså vart väldigt nyttig. Jag hade tvättstuga mellan 7 och 12 i morse å så hann jag ner till riksbyggen-kontoret här på gården innan de stängde vid 11 så jag kunde lämna tillbaka en nyckel som jag haft lite länge :D Sedan plockade jag upp några kartonger här hemma å så stack jag till Veronica en sväng. Jag var tvungen å låna en bakbunke för jag tror att våra e kvar i velanda :) En snabbis till affären harjag hunnit med för att köpa ingredienser till lussekatterna och lite non stops till pepparkakshuset. (För er som undrar varför alla katterna inte har russin så e de för att jag hatar russin) Jag gjorde inte klart pepparkakshuset idag för jag orkade inte söla med sockerlimmet. Men jag tänkte sätta ihop det imgn. Idag har jag i alla fall gjort delarna och lite extra pepparkakor av den överflödiga degen. (De som jag inte åt upp) Så här ser de ut i vårat kök nu =)



Jag bjuder på en sötisbild på mammas älskling


Det är helt sjukt; jag visste verkligen inte att man kunde älska någon så otroligt mycket.
Hugo, Stefan, Mongo... Jag älskar er! <3

11 December

2008-12-11 @ 11:51:31<3<3
Dagboken, 8 Kommentarer<3<3
Allt rasar fram i en väldans fart. Idag ska vi till BVC för att ge Hugo sin första vaccination. Vi ska även försöka flytta lite idag. Tänkte jagkunde be Veronica om hon ville passa Hugo i eftermiddag så vi får mer gjort. Det är så skönt att få saker och ting gjorda och inte bara släpa med allt ogjort. Men men det är inte mycket kvar nu...

Snart är det lucia. Jag har redan köpt saffran och pepparkaksdeg så jag ska (så fort vi får iordning här hemma) baka lussekatter och papparkakor. Ett pepparkakshus blir det också. I går på Göksäter så hittade jag en pytteliten pepparkaksgubbe. Honom ska jag göra tre utav och sätta utanför mitt hus tänkte jag. Men för att göra ett hus måste jag köpa smarties och för att kunna göra det måste jag ha pengar och för att få pengar måste jag prata med stefan... Han anser att det är inte så viktigt med Pepparkakshus så¨jag får väl lägga till med en väldigt rar sida för att få mina godisar :D

Här om dagen var Hugo så himmla söt i gåstolen. Haha det går liksom inte å förklara men jag lägger ut några bilder på hur han 'satt':

     

Haha mammas lilla älskling <3

Orkar inte skriva till alla som kommenterat va fint det blev i vårt sovrum. Kände att de e så enformigt att skriva samma sak hela tiden. Så därför skriver jag här i stället. Tack alla för era fina kommentarer! Klart att ni ska få komma å se på hur det blev allihopa men det får bli när vi har fått lite mera ordning.

Sorry

2008-12-09 @ 22:59:30<3<3
Dagboken, 6 Kommentarer<3<3
Ja jag vet... jag har vart väldigt dålig på att skriva här. Igen. :) Men jag har haft massor för mig. Vi har flyttat och allt är uppochner här hemma. Vi håller även på att tapetsera och lägga golv i vårat sovrum.  Jag orkar inte lägga upp alla bilder på hur det gick men jag lägger upp två i alla fall.

Så här såg det ut hemma när vi hade spacklat.


Så här såg det ut när älsk och hans farfar hade lagt halva golvet.
(Det är så långt vi har kommit idag)


Visst blev det allt väldigt fint. gå gärna in på Stefans blogg för att kolla på hur det gick till ;) Moi har btw valt golvet. Körsbär.

I dag har jag inte gjort så där jättemycket. Dagen började med att Stefans farfar kom hit och började tapetsera. Sedan åkte vi till Marie Alberts jag och Hugo. Det var vårat återbesök idag eftersom Hugo-ponken har hunnit bli 11 veckor. Åh vad det går fort. Allt såg bra ut hos barnmorskan och det var ju för väl. Sedan tog vi en sväng till Emma och Melvin eftersom de hade fika hos sig idag. Men vi kunde tyvärr inte stanna så länge eftersom vi var tvungna att komma hem så att stefna kunde köpa golvet å börja lägga det. När vi kom tillbaka kom Veronica och när halva golvet var laggt var det dax att gå å lägga sig.

I morgon kommer Anna Lena och hämtar mig vid tio så ska vi åka till Göksäter. Det kommer bli kul. Jag ska kolla på lite mönster till barnkläder så får vi se om jag hittar något fint. ;)

Nu ska jag sova. Got natt gottfolk !

Dreggellapp

2008-12-04 @ 19:53:49<3<3
Dagboken, 5 Kommentarer<3<3
Theres och Emma tvingade mig att lägga ut bilder på dreggellappen som jag sydde till hugo. Voilá här är den :)





Lycka

2008-12-04 @ 12:47:59<3<3
Dagboken, 1 Kommentarer<3<3
Ja nu sitter jag här igen ensam hemma med Mongo och Hugo. Stefan är iväg å fixar en massa saker igen. Men denna gången har jag inte tråkigt. Eller ja... lite kanske. Men han fixar papprena till banken och det betyder att vi får pengarna IDAG! Så jag har ringt till miss I. men hon svarade inte så jag skickade ett sms att hon kan väl ringa mig när hon har tid. För hon kanske jobbarn nu. Vissa folk jobbar ju faktist. Hehe. Men jag hoppas att vi kan byta idag så kan jag börja flytta. Det vill jag. Jaja... om vi inte byter idag så gör vi ju det i morgon men jag vill NU =) Åh... nu är det min tur att julpynta i hela lägenheten. Åh åh åh.... Va jag vill dit. VÅRAN lägenhet....

(Vad som inte är lika kul just nu är att de e de där fula å tråkiga mjuka dockorna på tv å jag når inte tvdosan :( Å inte orkar jag resa på mig heller... *suck*)

Jag tog en bild på tröjan jag gjorde. Den blev inte lika bra som den såg ut i mitt huvud. De där silver-sömmarna passade inte riktigt lika bra som jag tänkte men nu orkar jag ju inte ta bort dom. Men nu vet jag ju de till nästa gång. Hade även tänkt att sy på fickor på tröjan men jag orkar inte det just nu :P Det kan jag ju göra när jag har köpt en dragkedja till tröjan med.


Min lille älskling var nog ganska trött igår. Han låg här på golvet under babygymmet men de var inget kul en längre tid. Så han blev uttråkad och jag satte honom i hoppgungan. Där hade han jätteroligt medan mamma sydde å pappa packade. Efter en stund säger stefan ' fan va tyst Hugo är...' å när jag kolla dit så sov han. HAHA Mammas lilla gris =)


Stefan tog ett jättefint kort på mongo igår. Han gick fram till Hugo som låg på golvet å det ser precis ut som att han kramar Hugo. <3



Miss I ringde precis. Hon jobbar hela resten av dagen idag så hon kan inte byta idag. =( Men vi ska möta henne i morgon förmiddag å byta då. Då måste man ju bara hålla sig till i morgon...... Hehe undra om jag klarar av det. Jag kommer hoppa omkring här som värsta duracell kaninen ;) Jaja nu ska jag till ÖF i alla fall.

Dan före dan före dan... För tidigt för de.

2008-12-03 @ 23:16:26<3<3
Dagboken, 2 Kommentarer<3<3
Idag har jag inte fått mycket gjort. Jag har bara vart hemma å slappat. Har inte äns lagat mat så lat har jag vart. Vi åt spagethi och köttfärssås nere hos Anna Lena idag. Annars har jag inte ätit någonting...
Men det har hänt en del idag ändå.  Vi fick i natt veta att vi får pengar till lägenheten. Allt är avklarat ska  skriva på de sista papprena i morgon. Stefan har vart å fixat kopplingen på bilen och besiktigat den, så nu kan vi sälja den =) Vi får ju inte plats med barnvagn i den vi har nu... måste ha ett större bagage! Sen har de nuvarande ägarna till vår nya lägenhet ringt och sagt att de är klara med flytten och städningen så vi ska byta pengar mot nycklar så fort vi fått våra pengar. (Vet inte hur lång tid det tar men jag hoppas vi har lägenhet innan helgen. Jag vill hellst ha den NU =)
Jag har också vart redig och sytt en dreggellapp till Hugo idag. Mörkblå. Jag tyckte att det blev inget fel på den... Stefan sa att den funkar ju i alla fall. Kul kille jag har. Så har jag vart lite sysugen så jag har sytt ihop en tröja till Hugo med. Den är i mörkblå fleece med silver detaljer ;) Den är inte riktigt klar än jag måste bl.a. ha en dragkedja.. Men när den är klar ska jag lägga ut en bild på den så får ni se. Jag blev nöjd med tanke på att jag inte har något mönster utan har bara kört på känn.
Stefan har packat här hemma idag så om jag tyckte att de va tomt innan så var det ingenting mot va de e nu. Men det känns bra å packa nu igen när man vet att snart får man faktist lägenheten =) Nu bakar Stefan bröd så jag ska väl äta en smörgås (utan smör för det är slut XD ) innan jag går å lägger mig.

Haha! Stefan var i hallonsylten å rörde å hitta ett sånt där lock till nappflaskor som man kan sätta istället för napp när man blandar ersättningen. Hehe hur fan har den kommit dit?!

Fan va jag ser fram emot på lördag. Emma sa att jag ska komma över till henne innan vi ska till Sandra så ska vi ta någon cider å göra oss i ordning. Så ska vi åka dit sen. De pratade på att ta en taxi hem på lördagen till en bra plats där alla kan gå av. Det lät ju helt ok. Annars bor jag ju helt galet ute men om vi får lägenheten innan helgen så kan jag ju gå dit. Det är ju inte så jättelångt. (Å orkar jag inte gå så ringer jagkussen å hoppas på att hon e hemma så for hon komma å hämta mig) =)
Stefan ska dra ihop grabbarna å ha pokerkväll. Har vi fått lägenheten innan så ska de vara där. Annars vette fan vart de ska vara XD Så Stefan kan ju inte komma å hämta mig men det löser sig nog!

Nä nu ska jag ta en macka å krypa till kojs :D

Andra chokladbiten!

2008-12-02 @ 21:23:01<3<3
Dagboken, 0 Kommentarer<3<3
Jahaja.. då ska vi se då börjar väl saker och ting falla på plats. Vi har fortfarande inte löst det där med lägenheten för den läsningen vi hade gick i stöpet och min 'nödutgång' ville inte heller vara med. Så nu är vi tillbaka på ruta ett IGEN!
Men annars så har allt utvecklats till det bättre. Vi ska ha lite party vi mammor på lördag. Vi blir 6 mammor och ett singstar i en lägenhet i torsered =)
I natt så fick jag värsta paniken för att jag inte har några pengar så jag satt uppe till halv tre inatt och sökte jobb. Men i morse kom jag på.... jag ska fan börja sälja barnkläder. Jag ska sy barnkläder och sälja dom. Det kan väl inte vara så jobbigt. Men jag sa inte det till någon så idag på ÖF sa Jessica att hon tänkte börja sälja barnkläder, å emma höll med att hon har tänk på det med. Då berättade jag min ide och Theres sa att hon hjälpertill å syr. Hehe så vi blev ett gött gäng. Hoppas de blir något av bara ;)
På fredag ska jag och Emma till VBG å käka glassbulle =)

Gratiskläder

2008-12-01 @ 23:40:34<3<3
Dagboken, 6 Kommentarer<3<3
Hej alla tjuvkikare ;) Jag har en liten tjänst att be alla mina sötnosar som brukar kika in här....
Det är så att jag är med i en sida som heter gratiskläder och jag måste värva folk för att få poäng å på så vis även gratis pressentkort. Det jag vill be er är att registrera er via min länk nedan... Det är HELT GRATIS och ni behöver inte fortsätta 'vara' medlemmar om ni inte vill... Det enda jag behöver är en registrering. Så... Snälla hjälp en vän =)

http://www.gratisklader.se/Register.asp?r=25607


Tack på förhand!

1 December

2008-12-01 @ 22:57:56<3<3
Dagboken, 6 Kommentarer<3<3
Idag har vi haft fullt upp... I morse vaknade jag vid 10. Hugo har sovit hela natten inatt med =) Först var vi på bvc för vägning och mätning av lillen. 58 cm och 5300g. Mammas lilla klimp. Sedan tog vi en tur till gammel mormor och morfar och åt lite middag. Köttfärspannkaka blev det idag. Hade aldrig ätit det innan. Någon annan som gjort det? De äter massa konstiga saker hos familjen Östergård. De är ju danskar så vad kan man vänta sig. (Älskar er!)
Sedan lämnade vi Hugo hos dem så åkte vi till banken i hopp om ett lån men icke... Vi har i alla fall kommit på ett sätt att läsa våran lilla kris. Det är ju alltid något. Måste bara disskutera det med våran hemliga hjälpare. (Hjälparen vet inget om det än för vi har inte vågat fråga :P )
Sedan åkte jag ock Hugo till ÖF och pratade med alla föräldrar. Precis som alla andra har skrivit i sina bloggar ( XD ) Så ska vi sjunga kareoke och dricka lite tillsammans vi mammor. Det ska bli GÖR kul :D Det är så skönt att vi alla passar så bra tillsammans. Man kan prata om allt möjligt med allihopa.

MEN någonting som förvånade mig var att ingen visste vad en glassbulle var! Det trodde jag alla visste ju! Så jag har lovat Emma att vi ska åka till Princess å äta en (världens godaste) glassbulle.
Jag var inne på internet å sökte på glassbulle för jag tänkte lägga upp en bild. Men jag hittade ingen. Däremot hittade jag princess' hemsida och där stog det:
'Konditori Princess bakar och säljer traditionella konditorivaror, bland annat specialiteterna: Princess specialtårta, Glassbulle och supergott GI-bröd. I butiken och caféet har vi dessutom alltid nygjorda, fräscha mackor till försäljning.'
Så kanske är det typiskt ifrån vänersborg? jag vet inte....

Idag glömde vi går till babymassagen! Men vi får gå dit nästa vecka då. Hoppas vi kommer ihåg det. Och i morgon ska vi till kommunen och skriva på att stefan är pappa till Hugo.

Idag fick vi skorna till Hugo som jag köpte. Underbara!




Förra advent såg min 'ljusstake' ut så här... I år har jag ingen. ÄN.


HAHA! Jag och Stefan satt och lyssnade på radion tidigare. Det var ett program om namn och vad barn kan heta och så... Då var den en familj som hade döpt sin unge till Hugo för han var Hur-Go som hellst :P Och en unde hette Hugo Ville Börje Åke Bob (Hugo ville börja åka bob) *ASG*

Gud va jag har babblat på om allt och ingenting.... Haha nu måste jag gå å lägga mig. God Natt =)

RSS 2.0