Jag har fortfarande inte tid....

2010-09-29 @ 22:15:04<3<3
Dagboken, 2 Kommentarer<3<3
Nej dagen har alldeles för få timmar. Jag hinner inte alls med allt som jag måste och än mindre sånt som jag vill. Men så är det ju ibland. Jag kan ju börja den hör historien från början då... ^^

I går var jag ju hos sjukgymnasten. Och känner ett sånt härligt lugn som infaller sig efter att man fått svar på sina frågor. *Not* Hon hade ingen aning om vad det är jag har och tycker att det låter lite skumt. Hon sa att det är roligt att man ibland får in pat. som har någonting annat, som inte alla andra har. Lite variation så där och att det kan bli så ibland eftersom alla inte reagerar på samma sätt på grav. Men jag kan ju helt ärligt säga att det är inte roligt att vara den där som har någonting helt annat... Det är lite tråkigt faktiskt.
Men hon konstaterade att det INTE är foglossning jag har. Hon konstaterade också att det INTE är ischias och min svanskota är förmodligen INTE ur led. (Hade den gått ur led i Hugos förlossning så hade jag kännt av det med en gång och det hade inte tagit två år innan det gjorde ont.) Så det känns väl bra i alla fall?
Nej faktiskt inte. Eftersom hon inte visste vad som var fel, vet hon heller inte vad man kan göra åt det. Jag fick ett bälte, men jag vet inte om det hjälper; hon hade ingen aning. Jag har haft det på mig hela dagen idag men jag känner ingen direkt större skillnad på alla andra dagar. Jag har fortfarande ont.
Hon sa också att jag ska sluta göra saker som gör ont (det är ju lätt när ALLT gör ont), att jag skulle ta mig några pauser i vardagen för att vila ryggen lite ibland och att jag skulle sluta svanka så (vilket också är otroligt lätt eller...)
Ja, det var väl det som hon sa. Att om det blev mycket värre skulle jag höra av mig igen men att i nuläget visste hon inte vad hon kunde göra.

Det var min förmiddag igår det. Efter det var jag på föreläsning i skolan. Den var ganska tråkig. Sedan åkte jag ut till siba med Marita och Nova. Stefan har byggt ihop sängstommen till Hugos säng (nu fattas bara själva sidorna som utgör bilen) så kastade han ut spjälsängen så vi fick så snällt köpa en madrass till lillkillen. Vi kikade även på skor och vinterkläder på Maxi. Det blev lite sent så Maxi var allt som hade öppet. Eller ja, vi han med en snabbis på Lindex med, men hittade inget där. På Maxi blev det ett fleeceställ till Hugo för 129:- asbra! Så blev det ett tvåpack raggisar till honom med, och en jäkla massa svordommar på alla gummistövlar som jag inte kommer i (jag har för breda vader).

Det var alltså hela gårdagen det och idag har jag vart i skolan och sedan åkte lilla familjen till torp. Vi skulle lämna tillbaka en grejj på biltema. Så svor jag över ännu fler stövlar, hittade ett par mammajeans på HM för 150:- och tänkte: Asbra! Så nu är jag ett par brallor rikare. Asbra! Haha.

Sedan kom jag hem och åkte med en gång med Marita till friskis och spann. Det var jobbigt men skönt. I morgon ska vi gympa medelpass, hoppas det går lika bra. Om inte min höft/rygg dödar mig innan träningen börjar vill säga.

Ja.,.. det var allt. Nu ska jag sova för jag är jättetrött. God Natt!

Idag; Är en bra dag.

2010-09-28 @ 06:50:53<3<3
Dagboken, 3 Kommentarer<3<3
Jo jag hoppas på det. Jag hade jättesvårt att sova inatt. Somnade nog inte förän vid ett - två. Men det gick ganska bra ändå. Jag kan ju helt ärligt erkänna att jag inte ville gå upp när klockan ringde vid sex. Men det är sånt man får ta. (Undrar bara hur det kommer sig att jag inte var trött igår... Var det pga. min sovmorgon till halv tio kanske?)

Anw. Lycka är verkligen när man kommer upp på morgonen och hinner äta frukost i sin ensamhet och filosofera ut över internet, innan det är dax att väcka skrutten. Härligt med lite tid för sig själv liksom.

Idag blir det skola för hela slanten. Plugga på bussen till skolan, plugga i skolan... Ett litet avbrott vid halv elva då jag ska gå till sjukgymnasten och kolla min höft. Plugga igen i skolan och sedan på bussen hem. Eventuellt måste jag även plugga när jag kommer hem. 
Sedan kommer eventuellt Camilla hit idag också. Faktiskt så måste jag nog se hur jag ligger till i skolarbetet. Det kan vara så tråkigt att jag måste skjuta upp våran date lite till. I morgon ska vi ha hittat en massa information och sånt till våran grupparbete och hittar jag ingenting på förmiddagen; ja då är det ju bara att fortsätta tills man hittar det man söker.

På tal om sjukgymnastiken så tänkte jag igår att "bara för det så har jag säkert inte ont alls i morgon. Typiskt min tur liksom." Och faktiskt så har jag nästan inte ont alls idag. Jag har lite blandade känslor över detta. Visst är det härligt att kunna sitta/stå/gå utan att ha ont. Men idag av alla dagar?! Det hade väl vart bra OM jag hade ont för att lättare kunna definiera för sjukgymnasten vart och hur det känns. Men som sagt. Det är typiskt min tur.
Jag har ju haft problem med mina knän i några år. Gått på läkarkontroller och så vidare för att få reda på vad det är som är fel och även få ett intyg till gympan i skolan; att vissa dagar klarar jag helt enkelt inte av att springa runt och skutta. Men varje gång jag har fått en bokad tid så har jag inte kännt av någonting så läkaren har alltid sagt att det inte är några problem. Typiskt. Men säg det den där dagen då man knappt kommer upp ur sängen liksom. När man tar ett par steg och inser att knäna inte håller för att ens gå till köket. *Suck* Nej, därför är jag lite rädd för samma sak igen; men vi hoppas på det bästa och att hon hittar felet.

Hoppas ni andra får en lika bra dag som jag tänker ha! ^^

Äntligen!

2010-09-27 @ 20:28:06<3<3
Dagboken, 2 Kommentarer<3<3
Äntligen är jag klar med den nya designen. Jag är nöjd med den. Inspirerad av Marie; igen. Haha.

Men i alla fall. Nu är det klart och jag ska försöka att aktivera min son i ca en halvtimme innan det är läggdax för honom. Så han är lite trött i alla fall när klockan slår god natt.

Men vad tycker ni?

JAAA!!! ^^

2010-09-27 @ 15:41:15<3<3
Dagboken, 3 Kommentarer<3<3
Hugo kom hem ifrån dagis. Satte sig i soffan och tittade på mig.

Hugo: Titta ovia? (förklaring kommer längre ner) 
Jag: Ska vi se på tv?
Hugo: Ja, Buck!
Jag: Ska vi se på cars? På Buck?
Hugo: Ja, cars.

Fan va underbart det är när Hugo själv börjar fråga efter någonting annat är alltid samma sak. ♥Förklaring till varför Ovia betyder tv:
På barnkanalen går det ett program om en gris som heter Olivia. Och det går efter Rorri så vi har sett det ett par gånger. I introt till detta program sjunger de Olivia i olika tonlägen och melodier vilket gjorde att Hugo ganska tidigt lärde sig säga Olivia. Allt eftersom han gjorde kopplingen mellan ordet Olivia och tv; alltså Rorri, så började han kalla tv för Ovia (Olivia). Och det hänger liksom fortfarande kvar fast än Stefan och jag kämpar med att lära honom säga tv. ;)


Och med tanke på Buck; så har Hugo fastnat för Blixtens chaufför, Mack.


Orka komma på nya rubriker...

2010-09-27 @ 14:42:54<3<3
Dagboken, 0 Kommentarer<3<3
Jag har suttit hemma och pluggat hela dagen. Läst ut en bok och skrivit reflektioner om den. Så har jag skrivit ner hela mitt schema hur det ser ut just nu fram till v44 när den här kursen slutar. Får se hur mycket jag behöver ändra på i slutändan men skit samma. Jag fick en liten inblick i hur få dagar det faktiskt är kvar innan allt ska vara klart. Det är ju bara sex veckor kvar varav 2 veckor är VFU. Men det ska gå bra.

Annars fick jag en liten chock innan. Jag skulle hälla färskt vatten i Mongos skål och så kom det inget vatten ur kranen. Haha. Jag smsa med Marita och tänkte "nu har jag missat någonting!" Men hon var lika frågande som jag. Så jag ringde till Riskbyggen och det visade sig att det är en vattenledning som är avgrävd. Så därför har vi inget vatten. Men de skulle fixa det tills klockan 15 idag så om ca 20 min har jag förhoppningsvis vatten igen. Roligt Roligt.

Nej nu ska jag gå ut en sväng med Mongo och sedan ska jag gå och hämta min lilla trollunge. Tjing.

Klockan är snart två...

2010-09-26 @ 13:42:26<3<3
Dagboken, 2 Kommentarer<3<3
... och Hugo vägrar sova. Jag håller på att bli galen på honom och just nu känner jag mest av allt för att ta en j*vla stekpanna och dra i huvudet på ungen så han somnar! (Nej jag skulle aldrig göra något sånt...!)

Hugo har som jag inte sovit så jättebra inatt så han är så övertrött så det finns inte och vägrar somna. Och jag känner att mitt tålamod är ju inte det bästa eftersom jag också är trött som fan. Jag hoppas att han somnar snart för annars kommer den här dagen att bli ett helvete!...

Barnkalas

2010-09-26 @ 12:12:35<3<3
Dagboken, 1 Kommentarer<3<3
Idag blir det barnkalas! Jag vet inte hur många av de bjudna som kommer, det är ju alltid lite si och så med det. Två stycken vet jag att de inte kommer. Men det är ju alltid någon som ringer i sista minuten liksom. ;) Haha. Så är det ju när man har barn. Ibland vill inte barnen det man själv har planerat och då blir det lite kaos.

Lägenheten är färdigstädad. Mongo är rastad. Hugo är badad och om en timme eller så så ska Hugo ner i sängen och sova middag. Då ska jag göra klart tårtan och baka en kladdkaka till den där lakto-intolleranta som kommer. ;) Har hört att hon gillar det så då blir det så.

Sedan ska jag också passa på att sova en stund innan Hugo vaknar, om jag hinner. För inatt blev det inte särskilt mycket av den varan. Jag var ju hos Marita igår på en underbar filmkväll. Jag kom hem när klockan var halv tre och tänkte att nu måste jag sova. Jag han precis somna i stort sett innan Hugo vaknade. Jag tänkte att nej, Hugo får somna om i sin säng men när jag satt där inne så började en av våra grannaratt spela jättehögt. Jag hade allt hört musiken när jag kom hem. Men det var ju ändå så lågt att jag kunde somna. Vid tre inatt så höjde dem musiken och det var lögn i helvete att få Hugo att sova i sin säng. Han fick sova mellan mig och Stefan och somnade ganska omgående. Själv låg jag vaken till klockan var runt halv fem. Jag kommer inte ihåg om musiken tystnade då eller om jag bara somnade men halv fem var klockan när jag tittade på den senast. 
Någonting som jag reagerade på var att jag till och med kunde höra texterna i refrängerna i låtarna som spelades. Det måste liksom ha vart fler än jag som blev sömnlösa inatt känns det som. Men så är det.

Hugo vaknade sedan vid nio. Jag var inte riktigt utsövd då kan jag säga. Men Stefan klagade på att han hade sovit så lite eftersom han inte hade somnat förän tjugo över två. Och så var vi hungriga så vi gick upp hela familjen istället för att tjafsa om vem som skulle få sova vidare. Därför blir det en powernap innan kalaset. :P

Nej nu ska jag gå och vara lite nyttig istället för att sitta här.

Hugos nya fina tröjor!

2010-09-25 @ 20:12:05<3<3
Dagboken, 5 Kommentarer<3<3
Munbkjackan köpte vi på Ullared och den andra kommer från Åhléns. Rorritröjan fick han naturligtvis på sin födelsedag och han älskar den. Precis som allt med Rorri på.. ^^
Älskade tvååring! <3

Jag har inte haft tid för er!

2010-09-25 @ 20:10:45<3<3
Dagboken, 0 Kommentarer<3<3
Nej det är inte så hemskt som det låter. Men jag har inte haft tid att blogga. Torsdagen var jag ju i skolan på förmiddagen. Vi hade ett seminarium som gick jättebra. Inga problem och sedan åkte jag hem på lunchen. Vi hade en icke obligatorisk föreläsning på eftermiddagen och ja, jag sket i den för att låta Hugo sova hemma istället för på dagis. Han blir så trött när han är för länge på dagis och jag ville ju inte att han skulle vara trött på "sitt eget" kalas. =)

Kalaset gick alla tiders. Det kom några och vi var ju hos min mamma då så jag behövde ju inte förbereda någonting. Det var ganska skönt faktiskt. All redan klart när man kom liksom. Hugo lekte massor med Essie innan gästerna anlände och mamma bjöd på smörgåstårta och bakelse. Tommy, min lillebror som samma dag blev hela 18 år gammal, fastnade inte på något kort tyvärr. Jag upptäckte det när jag kom hem att jag glömt ta kort på min bror! Jag tog inte så många kort över huvud taget på kalaset faktiskt.Så här såg Hugo ut i alla fall. Det var inte meningen att han skulle ha mjukisbyxor på sig. Men jag kom på på vägen att jag glömde ju kostymbrallorna hemma och tänkte att vilken tur att jag tog på honom svarta mjukisbyxor och inte typ de röda eller så. Haha det hade ju säkert passat in. ^^Hugo var den enda (av de två födelsedagsbarnen) som blåste ut ljus. Tommy tyckte att det var pinsamt och helt ärligt vet jag inte om man skulle få plats med 18 ljus i en bakelse. ;)Hugo fick två sacosäckar av min mamma. Det är arvegods från Bjarnes barn. Ingen present så sett men Hugo älskar dem. Han har till och med bestämt att han ska ha en i sängen när han sover på natten. Och ja, han sover som en stock så vi är ju nöjda. Haha. Tusen tack! Han fick även en jättestor månelampa som han också älskar. Han vill att vi ska tända den hela tiden och den kommer att bli skitbra som nattlampa istället för fönsterlampan. ;)Han är naturligtvis också väldigt nöjd med bäddsetet med Rorri på som vi köpte till honom. "Rorri, Täcke!"Hugo fick en jättepopulär damsugare också. Han var så arg på mig igår när jag la honom för han skulle fan inte gå å lägga sig! Han skulle dammsuga! Haha det var en väldigt bra present även om den hade ett väldigt irriterande (för mina öron) ljud.

I fredags gjorde vi inte så mycket fast det var full gång hela tiden. Jag var i skolan, hämtade Hugo, städade lägenheten, åkte och handlade och sedan blev det bums i säng.

Det samma idag faktiskt. Jag har städat hela dagen (och är FORTFARANDE inte klar...*suck*)och så har vi vart ute och lekt med Nova och Marita i regnet. Vilka duktiga föräldrar vi är som leker ute fast det regnar *nicka nicka* ^^ 
Nu har vi precis smällt i oss lite mat. Stefan köpte hem pizza och en salladsbulle till mig. :P Så ska jag ta ner tvätten (som hänger ute i regnet) och knalla över till Marita. Det blir en Vampire Diaries-kväll ikväll med chips, grönsaker och dipp. Kommer bli super! Här hemma sitter Stefan, Hugo och Figge och spelar Halo så det orkar inte jag kolla på. ;)

Hoppas ni andra kommer ha en lika bra kväll som jag! <3

Väskan är packad...

2010-09-23 @ 15:24:58<3<3
Dagboken, 4 Kommentarer<3<3
Nu fattas det bara att älsklingen ska vakna. Om inte så får jag nog väcka honom om en ca tio minuter. Haha. Vi kan ju inte komma försent till Hugos kalas heller. Jag har smällt i mig en skål med nudlar för jag höll på att dö av hunger. Annars så har jag inte gjort något mer än gjort mig i ordning och packat det vi ska ha med oss. 

Gud vad mysigt det är med alla som ska ha barn nu alltså. Jag blir så glad varje gång jag läser någonting om er andra och om era framsteg. Jag lider med era bakslag och hoppas att allt kommer att gå fint. Jag försöker att finnas där men det går inte så bra. Men ni ska veta tjejer att jag finns här som stöd och hoppas att det kommer att gå super för er också! (Ja, naturligtvis hoppas jag ju att det kommer gå super för mig.) 

På måndag går jag in i vecka 22. 22 liksom. fan tiden går så fort. Jag tänkte att det är ju lång tid kvar innan jag ska boka 3d ul men det är det ju inte. Det är bara 3-4 veckor. Om jag inte tom gör det om 2-3 veckor beroende på vad sjukgymnasten säger om min rygg. Jag vill ju inte gå runt i gbg och ha massa ont heller. Nej då gör jag det hellre lite tidigare. För som det är nu så är det ju överkomligt för det mesta i alla fall. Fast än det hela tiden gör ont. 

Jag har bestämt mig för spjälsängen nu i alla fall och det blir en av dessa beroende på vad det är för kön på bebben då rå... :D 

SOMNAT Spjälsäng rosa Längd: 124 cm Bredd: 66 cm Höjd: 80 cm Bäddbredd: 60 cm Bäddlängd: 120 cm

SOMNAT Spjälsäng grön Längd: 124 cm Bredd: 66 cm Höjd: 80 cm Bäddbredd: 60 cm Bäddlängd: 120 cm
Visst är de fina ♥

HugoBus fyller stor pojke idag!

2010-09-23 @ 14:12:44<3<3
Dagboken, 2 Kommentarer<3<3
Min lilla lilla älskling. Jag tänker tillbaka 2 år och förundras över hur mycket man minns. Nu är klockan 2. Vad gjorde jag då... :D Hugo kom ut tjugo över ett så jag låg kvar på förlossningsrummet. Antagligen hade jag en massa läkare mellan benen som skulle känna och titta. Eftersom jag sprack så tog det ju en liten stund innan jag blev lämnad ifred där nere. Jag hade min lilla älskling i famnen och runt nu så fick Stefan hålla honom för första gången. Hugo skrek till en aning och Hugo lades snabbt som attan tillbaks på mitt bröst av en livrädd men superstolt pappa. Tänk va. Va tiden går! Hela två år och 47 minuter är Hugo! :D 

Han ligger och sover så sött i sin säng. Jag ska efter detta hoppa in i duschen och göra mig iordning för så snart Hugo vaknar ska vi bege oss upp till munkedal. Till en nöjd mormor och en morbror som fyller 18 år idag med. Bilder på det här kalaset kommer upp lite senare.. Svårt att lägga upp dem innan man tagit dem. :P

Men eftersom Stefan inte fick ledigt idag så kunde ju inte han följa med på kalaset så vi firade Hugo med var sitt vaniljhjärta, paket och ljus i morse. :D
Dagisfin <3

Sjukgymnastiken

2010-09-21 @ 10:58:21<3<3
Dagboken, 6 Kommentarer<3<3
Jag ringde idag och fick faktiskt en tid så tidigt som nästa tisdag. Det ska bli skönt att se om de han ta reda på vad det är som är fel och om det går att göra någonting åt det. För det här är ju inge kul.

Nu ska jag sparka min gubbe i röven så han går ut och gör den där frukosten han har lovat mig hela morgonen. Sedan ska jag sätta mig och läsa en massa och hoppas att jag blir klar med böckerna idag; till seminariet på torsdag.

På tal om torsdag så är det ju min lilla älsklings 2-årsdag och det ska firas med buller och bång hela dagen. Ska gå förbi affären antingen idag eller i morgon och köpa glass som han ska ha med sig till dagis. Sedan så går han bara en liten stund eller ja, 3 timmar på dagis på torsdag så han får sova hemma. Det kommer förhoppningsvis att leda till att han inte är lika trött som vanligt på eftermiddagen när vi ska åka till mamma och fira Hugo och Tommy. Ja, Tommy, min lillebror fyller också år på torsdag. 18 bast. ^^

MongoBäbis

2010-09-20 @ 21:45:30<3<3
Dagboken, 2 Kommentarer<3<3
image1
Hittade en gammal bild på Mongo. Titta va liten och söt han är! ♥

Fan va jag är tråkig

2010-09-20 @ 20:27:30<3<3
Dagboken, 3 Kommentarer<3<3
Jag har inte lagt ut någon bild på länge nu men jag har inga bilder. Jag orkar ju inte göra någonting så jag orkar inte gå å jaga kameran för att ta lite kort heller. Jag gör inte så mycket på dagarna än att plugga, gå i skolan, umgås med Hugo och önska att kvällen kom lite fortare så jag kan lägga mig ner. Haha. 

Ringde till MVC idag angående min rygg och fick prata med en jättetråkig människa som lät arg för att jag ringde och frågade. Hon sa till mig att det finns ingen chans i världen att de skulle kunna hjälpa mig och at jag borde ringa till sjukgymnasten istället. Att det kan finnas en chans att de kan hitta någonting men annars får jag väl stå ut. För jag är ju över halvvägs. Kul. Jävligt roligt att man får prata med så trevliga människor jämt. Och tyvärr tycker jag att de förföljer mig. Jämt när jag ringer angående någonting eller frågar någon någonting som jag inte brukar; så är folk tykna och uppkäftiga. Kränkande och jag känner mig som världens sämsta och minsta varelse för att jag vill ha hjälp med min rygg.

I efterhand blir jag irriterad och tycker att för helvete! Skaffa er trevlig personal! Ska man arbeta med människor så får man väl kunna tala med dom. Om hon kanske tycker att min fråga är dum så ska hon ändå svara snällt eftersom jag frågar för att jag vill ha hjälp.

Men hon sa att eventuellt så har min svanskota förflyttat sig under förlossningen med Hugo. Det var tydligen ganska vanligt. Och det är därför den gör ont nu. Eftersom den inte riktigt är i läge. Men det finns ingenting man kan göra om så är fallet. Jag vet inte vad jag hoppas på. Jag hoppas på att det ska gå över och att jag inte ska ha så förbannat ont hela tiden...

*Bara för att jag behöver klaga någonstans*

Skoooolan

2010-09-20 @ 09:00:43<3<3
Dagboken, 1 Kommentarer<3<3
Står i skolan och väntar på att klockan ska gå. Om en kvart ska jag möta de i min studiegrupp så ska vi arbeta. Lägg betoning på SKA. Frågan är ju vad det blir att vi gör. Jag såg i morse att föreläsningen som jag skulle ha hela eftermiddagen idag är inställd föra att läraren är sjuk. Så studiegruppsarbetet är allt jag har idag. Det är bra. Men Hugo ska faktiskt få gå på dagis nästan hela dagen i alla fall. För jag har lite att läsa som jag måste ta igen och när passar det bättre än ett sånt här tillfälle?! :D Funderar på att sitta kvar i skolan och läsa tom eftersom det känns som om jag skulle få mer gjort då än om man är hemma. Det finns ju alltid saker att plocka med hemma liksom.

Nej nu är jag väldigt törstig! Jag tror att jag ska fördriva resten av tiden i cafeterian med att välja ut en dricka och en chokladbit som jag ska smaska på medans jag fördriver tiden. XD Shit va jag är nyttig! ♥

Honney I'm home!

2010-09-19 @ 16:50:41<3<3
Dagboken, 4 Kommentarer<3<3
Nu är vi hemma igen och jag har till och med packat upp allt. Nästan. Det ligger lite kläder kvar i väskan. Men i stort sett är allt uppackat. Det har vart en bra helg. Jag är hur nöjd som hellst. ;) Och hur trött som hellst! Det är inte klokt vad trött jag är hela tiden!

Allt känns ganska positivt och bra just nu fast än jag har ont i stort sett varje dag. Men det kan man ta när det känns bra i övrigt. Jo det förstås. Jag är ju så satans trött hela tiden med. Men det är ju för att jag sover så dåligt. Men ANNARS känns allt bra. Vi får snart massa massa pengar. :D Som kommer ta slut lika snart som de kom in men ändå. Haha. Vi ska ju göra oss av med dem på roliga saker. Som en barnvagn, 3d ultraljudet och så ska vi lägga undan till nästa Ullareds resa och spjälsäng. Bara massa roligheter med andra ord. :D 

Jag vet att vi var i Ullared precis, men det som ska köpas nästa gång är julklappar och alla eventuella saker till bäbis. Vi ska ju åka dit nästa gång efter vi gjort nästa ul så då vet man ju vad man ska kolla efter och så. Men då får inte Hugo följa med. Han börjar bli för stor för det nu. Och vill springa runt och så. Jag kan ha honom "lös" i affärerna här hemma men helst inte där. För det är så stort och så mycket folk. Nej, Det blir inget med det. Då får han allt bli ganska mycket större i så fall. :P

I värnamo gick vi en sväng i regnet; ut på stan. Jag hittade en tröja för 50:- så jag var ju tvungen att slå till. :P Vi hittade ett par vantar till Hugo och ett regnskydd till vagnen. (Vi hade ju naturligtvis glömt båda två hemma så nu har vi tre. *suck*) 
Sedan har jag upptäckt att den här hösten inte alls är bra för min "image". Jag har ju alltid sagt att jag aldrig kommer ta på mig jeansleggins eller uggs eftersom det är så jävla fult. Men ja... Jag har kommit fram till att det är ganska praktiskt. Speciellt när man är gravid och risken för att svullna upp en del är ganska stor. Så då är det ju bra med saker som man kan "växa lite i". ^^ Så jag har införskaffat mig ett par jeansleggins och så är jag på jakt efter ett par (inte lika fula som de flesta är) uggs. Får se vart det slutar någon stans.

Nu har jag skrivit en hel novell igen. Som vanligt. Så nu ska jag lägga av innan någon dör av uttråkning medan de läser det här. ;)

The plans for the weekend

2010-09-17 @ 12:02:44<3<3
Dagboken, 0 Kommentarer<3<3
Idag har vi haft en ganska mysig morgon jag och Hugo. Var faktiskt ganska skönt att Mongo inte var hemma inatt. Så slapp jag bli väckt av att någon grävde i min axel eller hoppade mig i ansiktet eller på magen. Men Hugo vaknade kl 7 och tyckte att vi skulle gå upp då. Han fick en flaska välling så somnade han om igen efter han bara fått i sig halva. Så något vidare pigg var han väl inte. :P Men när klockan var halv nio så vaknade vi och gick upp. Mys.

Efter det så har vi tagit in tvätten, plockat ur diskmaskinen, slängt in en ny maskin tvätt (som jag ska hänga upp efter det här inlägget) plockat in en ny maskin med disk, packat allt inför vår resa i helgen och ätit frukost. Tänk vad man kan hinna med egentligen. :P

Planerna för resten av veckoslutet ser ut som så att vid tolv ska vi äta lunch jag och Hugo. Sedan ska han duscha. Efter det kommer nog Stefan hem (Han slutar vid kvart över ett) och så ska vi packa in allt och alla i bilen för att bege oss ner till Ullared. När vi gått där ett tag och slösat en massa pengar, så ska vi åka vidare mot Värnamo och träffa världens bästa Anne. 

Så åker vi hem på söndag och allt återgår till det vanliga igen. :P

Bilder

2010-09-16 @ 10:32:30<3<3
Dagboken, 4 Kommentarer<3<3
Bäbis var jättearg på mig igår. När vi Yogade. Hon var helt lugn och gjorde ingenting under hela yogapasset men på avslappningen så sparkade hon med full kraft. Hårt! Det var så att jag kunde känna sparkarna med handen. Hon var pissed off. Haha. Men när jag kom hem så avtog sparkarna igen och blev så där lite halvt mjuka som de vart innan så naturligtvis kunde inte Stefan känna någon spark. Synd. Men nu vet jag ju att hon kan i alla fall. Det betyder ju att hon har vuxit och blivit starkare. Min lilla bäbis... ♥
(Jag är medveten om att jag använder termen hon. Men det betyder inte att jag tror att det är en hon. Det har liksom bara blivit så...)

Snygg hållning höru! ^^
Men visst är kläderna underbara! Fick dem av Annica och Palle. :D


*Om han ändå kunde så still så korten inte blev så suddiga jämt...*
Bilen som den nu ser ut. Men ja, det är fortfarande vår primera.


PowerYoga

2010-09-15 @ 21:59:51<3<3
Dagboken, 1 Kommentarer<3<3
Inte för att det var så jobbigt som "power" antyder men så hette passet idag i alla fall. Ingen favoritträning kan jag säga. Nej det var för lite träning liksom och så tog det i i magen och jag kände att det gjorde ont i ryggen ibland. Nej. Men nu har jag testat det i alla fall. 

Jag har nyss kommit hem och jag har precis ätit en smörgås. Nu ska jag gå och dricka ett glas mjölk (Vart kommer mitt helt nya mjölksug ifrån?! Jag som aldrig gillat mjölk något vidare smäller nu i mig massor.). Och så ska jag lägga mig och läsa lite innan jag far vidare mot en lugnare tillvaro.

Jag känner att just nu är det MASSOR att läsa så jag har ju lite och stå i så att säga. ;) blir till att ta med mig lite böcker på resan i helgen så jag i alla fall hinner klart med det som ska vara läst tills på måndag. Det är ju aldrig fel. ;)

God natt gott folk!

Goodiebag

2010-09-14 @ 18:10:51<3<3
Dagboken, 0 Kommentarer<3<3
Jag är med och tävlar hos Linda om en Goodeibag. :D *Håller tummarna*Kommer inte på någon rubrik...

2010-09-14 @ 17:54:03<3<3
Dagboken, 0 Kommentarer<3<3
Jag vet inte vad jag ska skriva. Men jag tänkte att det är väl dax för en uppdatering. Idag har jag pluggat. Jag har också vart på strandgatan och lunchat med min studiegrupp. Vi får väl se hur det går med den annars får jag väl byta. Men idag kändes det bättre än sist i alla fall. Men det känns väl fortfarande inte riktigt bra. Men orka hålla på. Så länge man får gjort uppgifterna och inte bråkar å så så är det väl lugnt. Jag ska ju inte vara med dem så länge så XD Haha. Hälsosam syn på livet.

Jag längtar i alla fall tills i helgen. Vi ska åka till Anne och på vägen dit ska vi ta svängen till Ullared. Det ser jag verkligen fram emot! Det ska bli jätteroligt att åka till Ullared och bränna lite pengar, men det roligaste utav allt är j ändå att träffa Anne. ♥ Jag saknar henne massor och önskar att vi skulle bo lite närmare varandra så det inte gick så långt emellan varven. Men det blir ju så när jag vill bo i THN och Anne i Värnamo. Då får man helt enkelt hålla kontakten på andra sätt tills det är dax att ses igen. :D *Puss på dig vännen!*

J*vla rygg!

2010-09-12 @ 14:07:09<3<3
Dagboken, 6 Kommentarer<3<3
Jag håller på att bli galen på min rygg. Jag får nog ringa till min barnmorska i morgon och höra om hon vet vad man kan göra åt det. Det är ju inte så att jag har ont hela tiden men någonting är det ju med den. Min svanskota typ domnar bort ibland. Eller ja, ganska ofta nu för tiden faktiskt. Känns ungefär som när man har vart hos tandläkaren ni vet och så har man fått bedövning. Jag känner ju liksom att den är där och den hindrar mig egentligen inte ifrån att göra någonting, men den är typ borta. Sedan när den inte är "borta" så ömmar den så jag har lite svårt att sitta ner. Att cykla är ett helvete. Jag får sitta så långt bak på sadeln att svanskotan "hänger utanför" om ni förstår vad jag menar.

Ibland så ömmar det även väldigt i sittbenen i rumpan. Att det liksom strålar ut i dem. Någonting är ju inte riktigt som man ska. Och detta är alltså då utöver det faktum att jag får ont i själva höftbenet och har svårt för att röra mig om jag har ansträngt mig det minsta.  Känns som om det kanske ligger någon nerv i kläm någonstans med tanke på det där med svanskotan i alla fall. Roligt roligt.

Idag vaknade min lilla prins ganska tidigt. Vilket inte var så där jätteroligt eftersom Marita var hör igår kväll. Vi hade en jättetrevlig kväll, tittade på en massa komedi och skrattade järnet. :D Du får inte glömma att berätta vad ni tyckte om DVD:n när ni sett den! ;) Klockan drog som vanligt iväg för oss och jag kom visst inte i säng förän klockan blev 1-2.
Men det var ju bara att öppna täcket när lilleman kom knallandes i morse så kröp han ner bredvid mig i sängen och vi somnade om tills klockan var halv nio. Underbart. 

I förmiddags så ringde jag även min mamma och pratade lite om vad man ska köpa till min bror som faktiskt fyller 18 (på Hugos födelsedag). Hugo var som galen efter det och skulle prompt ringa till farmor och prata. Så jag ringde upp henne och Hugo frågade farmor "Mat?" Och så gick det till när Anna Lena blev inbjuden på middag till oss idag. Det var ju inte planerat, men vi har ju inget annat för oss och tydligen inte dem heller. =) Så idag blir det spagetti och köttfärssås med svärmor och svägerskan. 

Vad ska ni andra göra en söndag som denna?

Jag har fått klagomål

2010-09-09 @ 21:29:11<3<3
Dagboken, 6 Kommentarer<3<3
En viss liten person har klagat på min blogg. Att jag inte använder mig av  stycken när jag skriver. Men det gör jag väl? Eller? Jag kikade igenom tidigare inlägg och jag tycker väl att jag har styckat upp dem ganska bra? Haha där jag inte styckeindelar skriver jag ju inte så mycket XD

Men i alla fall så har jag vart redig idag och gått hem ifrån skolan. Jag kan väl inte påstå att jag gick något vidare fort, men jag känner allt av det i ryggen. Inte så att jag inte kan röra mig. Men jag känner ju att jag lever om jag nu skulle ha tvivlat på det tidigare. :P

Jag har fått lite halsbränna. Lite så där jobbig halsbränna. Det är liksom ingen riktig utan det känns som om "jag håller på att få en rejäl halsbränna", Men är fortfarande inne i "startfasen". Konstigt. Och jag försökte förklara för Stefan och han bara tittade på mig som om jag var knäpp. *Jävla sparrissoppa som ger mig halsbränna*

Nej nu är jag så trött så trött! Jag ska gå och borsta mina tänder och krypa ner i sängen. I morgon ska klassen åka till Hunneberg och lära känna varandra. Jag ska inte med. Jag kommer nog inte att palla det med min rygg så jag lär känna dem i skolan istället. *Typiskt mig att vägra träffa klasskompisar utanför skolan* :P Så jag ska vara hemma och plugga istället. Det är bra så kanske jag kommer ikapp till näst-nästa vecka. Låter långt fram men det är det inte. :P

God natt!

Lady Dahmer

2010-09-07 @ 12:34:37<3<3
Dagboken, 9 Kommentarer<3<3
Jag tänkte att eftersom jag har gått runt och pratat en hel del med folk om några av de kloka inläggen som Lady Dahmer har gjort. Men som tyvärr inte alla har läst, *Piiik Marita!* :P Så lägger jag upp länkar på dem här. =) Bara att klicka in och läsa.

Ett litet inlägg om det där med att "säga förlåt och så är allting bra".

Ett lite längre inlägg om det där med att säga förlåt och vad det egentligen är vi behöver tänka på. Fast det är ju lite trixigare så klart. ;)

Ett inlägg om att vi inte behöver agera hönsmammor hela tiden för (And I Quote:) "Pain is a great teacher"

Tre jättebra inlägg som jag tycker slår huvudet på spiken. Inlägg om sådant som egentligen alla borde känna till och tänka lite extra på; men som ingen egentligen gör. Det är inte någonting som vi fått lära oss eller som någon tar upp och diskuterar för att allt är redan "bra". Vi ska säga till våra barn att vara försiktiga hela tiden och barnen måste säga förlåt. Fast de egentligen inte har en aning om vad ordet betyder; Mer än att det gör allting bra igen...

Men det är ju så vi har blivit uppfostrade och lärda att man ska uppfostra och lära ut. Det är ibland bra att någon kommer med ett inlägg om några av världens mest naturliga grejjer, för att vi ska reagera på, och tänka på att det vi gör, så man alltid har gjort, kanske inte är så där jävla bra ändå...?

Vad tycker ni? 
Im dying to see your reactions! :)

Vad händer annars idag?

2010-09-06 @ 16:01:09<3<3
Dagboken, 2 Kommentarer<3<3
Jag ska snart gå å väcka Hugo. Så här länge kan han ju inte hålla på och sova. :P Haha. Så ska vi knalla över till våra underbara grannar. Med oss har vi en kladdkaka som måste ätas upp idag. HAHA! Jag bakade den igår för jag var så sugen. Men efter en bit så ville jag inte ha mer och den kommer ju bli dålig om den står här hemma så Marita sa att hon kunde gå med på att "offra sig på en fika" med kladdkaka och grannar. =) Det lät ju bra så det är det som händer idag. :D

Bebis Uppdate

2010-09-06 @ 15:59:29<3<3
Dagboken, 1 Kommentarer<3<3
Vi var på UL idag. Och fick se våran lilla älskling för första gången. H*n sparkade och hade sig hela tiden och låg knappt stilla så vi fick korten. Hugo låg bara stilla hela tiden men den här sprattlade som om h*n hade myror i kroppen. Blir nog ett livligt barn tror jag. Det lät även på BM som att nästa bebis blir lite större än Hugo. Men så var ju Hugo ganska liten så va spelar det för roll. :P
Här är de underbara bilderna på vårat lilla hjärtegryn.
(Bläcktexten är att BM har skrivit på kortet BF och vilken dag jag är i idag.) 
Money Spent

2010-09-05 @ 15:18:37<3<3
Dagboken, 4 Kommentarer<3<3
Jo nu har vi vart ute och shoppat lite. Inte spenderat för mycket pengar faktiskt. Eftersom jag använt en del presentkort jag fick när jag fyllde. Så dagen har blivit ganska billig trots att vi fått med oss en del hem. :D Sånt älskar jag.

Först var vi inne på Jysk och köpte ett påslakanset till Hugo med Rorri på. Det ska han få i present så säg inget till honom ;)Sen så gick vi in på Gina men jag hittade ingenting speciellt där idag faktiskt. Så vi gick vidare till Apoteket å köpte hostmedicin. Sedan till HM och där hittade jag en klänning och en munkjacka. Men jag hade inte pengar så det räckte till båda så jag tog tröjan. Den behöver jag ju i alla fall.. :D Den andra var ju bara fin. :P Stefan hittade ett mjukisset till Hugo också som vi köpte.

Sedan gick vi vidare till Kicks. Jag köpte en ögonprimer där eftersom jag har hört att det ska vara bra. Å har man ändå ett presentkort så varför inte. :D Så ville jag ha tag i en ögonskugga men hittade inte den färgen jag var ute efter. Så jag köpte mig en ny kajalpenna som var lite blågrön typ. Får se om jag passar i den, jag har ingen aning. :P

Nu sover lillkillen och Stefan är och grejjar med bilen. De ska tydligen bli klara idag vilket känns bra. Nackdelen är ju bara att så snart han blir klar med bilen, så måste han ju börja jobba på Hugos säng om den ska hinna bli klar till hans födelsedag. Så då får jag ju ändå inte ha Stefan hemma. Jaja, vi får väl se hur det blir här frammåt. Vi ska även försöka ta oss ut till Velanda och måla om Hugos trehjuling. Som inte är Hugos än, men det är väl tänkt att han ska få den på sin dag också. Haha. Massa saker på gång här hemma.

Goodiebag

2010-09-05 @ 15:03:48<3<3
Dagboken, 1 Kommentarer<3<3
Jag är med och tävlar om en goodiebag ifrån Lindas sminkblogg Här
*Håller tummarna*Jag var tvungen...

2010-09-04 @ 20:38:39<3<3
Dagboken, 1 Kommentarer<3<3
Ni borde ju allihopa veta 'by now' att jag känner för att byta header lite då och då. Så jag var bara tvungen att göra en ny efter att jag fick en ide :D 
Men nu ska jag natta min lilla älskling. Så ska jag lägga mig och hoppas på tillfrisknande i soffan tills min stora älskling kommer hem :D

Underbar!

2010-09-04 @ 18:00:55<3<3
Dagboken, 2 Kommentarer<3<3
super mario one up mushroom cake
Alla som spelat Super Mario, vet att den här svampen är bäst! :D

Hopplapps!

2010-09-04 @ 17:23:25<3<3
Dagboken, 0 Kommentarer<3<3
Någon som kan gissa vad Hopplapps betyder? Ja, det är ju Hugo som säger det. Och det betyder Hoppsan. :P *Älskade unge!*

Underbara Rum till Underbara Barn

2010-09-04 @ 17:19:06<3<3
Dagboken, 0 Kommentarer<3<3
Jag kikade runt lite på Internet och hittade så härliga bilder på barnrum. Synd bara att de flesta känns alldeles för dyra för att fixa till här hemma, men härliga var de absolut! Vad tycker ni?


Länk till vart jag hittade bilden.


Länk till vart jag hittade bilden.


Länk till vart jag hittade bilden.


Länk till vart jag hittade bilden.

[wallpower_m_1_in+trade.jpg]
Länk till vart jag hittade bilden.Hugo-Bus

2010-09-04 @ 16:17:20<3<3
Dagboken, 1 Kommentarer<3<3
Hugo är en riktig busunge. Han upptäckte att vi hade en godispåse på bänken i köket. Han fick en godis och så sa vi att det var bra. För vi höll på att laga mat under tiden. Så gick jag ut och hängde tvätt och Stefan kollade lite på datorn. Vi kände att det blev väldigt tyst i köket där Hugo var och när vi kom ut så upptäckte vi att Hugo flyttat sin barnstol till bänken så han kunde klättra upp och äta lite godis utan vår hjälp. Haha. Skitunge. Lyssna, vad är det liksom? :D
Sedan så har Hugo fått dille på hudlotion. Han vill smörja in sig hela tiden och andra med om de låter honom. Men efter att det var lotion överallt så tog jag bort den. Det resulterade bara i att Hugo hittade mina nya ljus, som är lite mjuka i konsistensen, och börjar smörja in sig med det istället. Härligt. Stearin överallt. Han riktigt gräver upp en bit med fingret och så smetar han det på kroppen... *suck* Vad ska man göra med honom egentligen..? :D
Min mobil

2010-09-04 @ 11:29:45<3<3
Dagboken, 0 Kommentarer<3<3
Min mobil är avstängd. Eller ja, mitt nummer är uppsagt eftersom jag ska byta operatör. Mitt nummer kommer därför att hänga i luften i några dagar (jag har ingen aning om hur många...) tills jag har bytt nummer på det nya abonnemanget jag har. Det nya numret eller ja, det tillfälliga, har några redan fått eftersom jag använt det vid sidan av min vanliga mobil ett tag. Det är alltså det numret ni får använda för att få tag i mig. Har ni inte mitt nya nummer, men vill ha det; då får ni höra av er via fb eller bloggen, kanske msn... Ja på något sätt för jag känner inte för att skriva ut det här ;)

Puss på er

Paket!!

2010-09-04 @ 09:06:10<3<3
Dagboken, 4 Kommentarer<3<3
Haha jag har inte hunnit skriva om det, men i torsdags så fick jag ett paket av underbara Linda. I paketet låg det en superfin tröja som jag kikat på länge ;D Och även två magband. Magbanden var i onesize och lite stora fortfarande. Men när magen vuxit lite så sitter de nog bra de också :D Magen syns inte superbra i tröjan (som vi pratade om Linda...) Men Det gör absolut ingenting för magen kommer ju att växa. Och hellre att den är lite stor just nu, när magen fortfarande är liten, och jag kan ha den lite längre. Än att jag skulle växa ur den med en gång. =) Ett STORT Tack till dig Linda! <3

Annars har jag inte gjort så mycket det senaste. Jag har vart i skolan. Pluggat och läst en del. Jag har tränat lite och träffat folk. Igår var Emma och Melvin hemma hos oss. Och sedan ringde Anna Lena och frågade om vi ville komma hem till henne och äta tacos. Och det nappade vi ju på. :D Så klart. Men så har vi blivit lite förkylda här hemma. Tråkigt nog. Vi skulle ju ha åkt till Hjo och fira Stefans lillasyster Maja som fyller tre år den 7/9. Men det blev inte så.

Nu ska vi bara vara hemma istället och ta det lugnt. =) Bjuder på en underbar bild på min lilla badpojke. ♥
Vagn

2010-09-02 @ 16:47:19<3<3
Dagboken, 2 Kommentarer<3<3
Åh ja har hittat en vagn jag vill ha. Jag tycker att den verkar bra faktiskt! :D Frågan är ju bara vad Stefan säger... :P

Klicka för att se nästa bild
Biden är lånad ifrån annonsen på tradera. :D

Barbie

2010-09-01 @ 16:59:39<3<3
Dagboken, 1 Kommentarer<3<3
Jag hittade en barbiebild som jag verkligen gillade. Undra om det kommer att gå och köpa "mormor-Barbie" ? =)Hugos Säng

2010-09-01 @ 16:55:53<3<3
Dagboken, 1 Kommentarer<3<3
Nu har Stefan hämtat hem sidorna till det som ska bli Hugos säng. Resten är inte fixat eftersom han fick dessa gratis idag på jobbet eftersom de hade lite skönhetsfel och därför inte kan säljas. Men det spelar ju inte oss någon roll eftersom vi ändå ska måla dem. :D 

Jag vet inte riktigt hur han hade tänkt sig att vi skulle fixa till dem, men jag hoppas väl att han har en plan. XD Det har han nog inte om jag känner Stefan rätt. Men hur som hellst får de stå här tills det är dax att göra iordning sängen. Det är inte riktigt akut än eftersom den inte behöver vara klar till Hugos födelsedag. Så han kan fokusera på bilen i några dagar till. ;)


Hugo ställer sig och tittar på skivorna och säger "Pappa Bygga." =)

Irriterad!

2010-09-01 @ 15:52:01<3<3
Dagboken, 0 Kommentarer<3<3
Fan va irriterad jag blir på folk som inte hör av sig. Och ja, jag pratar om en speciell person. Någon som alltid väntar på att jag ska höra av mig. Någon som lovar och lovar men aldrig håller. Fan va trött jag blir på det! Och det värsta av allt är att jag borde ju bara skita i det då när det aldrig händer någonting. Men jag kan liksom inte. Vi har kännt varandra ett bra tag och jag tycker att gamla kontakter är värda att spara och bevara. Tydligen är denna människa inte lika mån om det och speciellt inte nu när jag inte ens får svar när jag hör av mig. Fan för dig va trött jag blir!


Bokhylla

2010-09-01 @ 14:08:47<3<3
Dagboken, 4 Kommentarer<3<3
Tänkte skaffa en bokhylla till Hugos rum. Den kommer inte att få flytta in just nu, men så småningom när vi fixat bebisens rum och flyttat in skötbordet dit och så. Annars blir det nog väldigt knökat i Hugos rum och det vill jag inte. Men jag funderar på två olika. Frågan är ju bara, vilken ska man välja? Vad tycker ni? (Och ja, beroende på vilken det blir så ska den vara vit eller röd...)

EXPEDIT Bokhylla vit Bredd: 79 cm Djup: 39 cm Höjd: 149 cm Max. belastning/hyllplan: 13 kg  LACK Bokhylla röd Bredd: 105 cm Djup: 38 cm Höjd: 190 cm Max. belastning/hyllplan: 25 kgBilder

2010-09-01 @ 14:01:05<3<3
Dagboken, 4 Kommentarer<3<3Därför är det inget roligt att gå ut med Mongo och Hugo...


Men kommer man bara in till dungen så är alla problem borta.


Jag skrattade så jag höll på att dö! Hugo hittade en skalbagge som ni ser, och så snart jag la undan kameran ställde han sig upp och började stampa på den. XD


Mammas fina lilla kille! <3Emma

2010-09-01 @ 13:48:59<3<3
Dagboken, 1 Kommentarer<3<3
Nej att erövra världen är en av de texterna som man skulle skriva ut. Jag kommer inte ihåg vart Angelica hittade det, men det stod väl på DisCo?
Tudor är Ordet är ditt.
Massa böcker och namn att hålla ordning på XD

RSS 2.0