Jag håller på att bli knäpp!

2010-10-31 @ 14:13:48<3<3
Dagboken, 2 Kommentarer<3<3
Jag fattar inte varför Hugo har så svårt att komma till ro och sova på dagarna. Nu har vi hållt på och försökt lägga honom (bråkat med en skrikande unge) i en timme. Det här funkar fan inte. Och då kanske det är folk därute som tänker 'ja men låt honom vara uppe då. Han kanske inte behöver sova eftersom han inte kan somna.' Så är inte fallet. Han måste sova för att inte vara helt hysterisk på eftermiddagarna. Han är en riktig pina om han inte får sova! Han är hur trött som hellst men vägrar att låta sig själv komma till ro. Han hittar på än det ena än det andra för att slippa. När han hade spjälsängen var det ju liksom bara att sätta ner honom där så somnade han efter en liten stund. Men det går ju inte nu när han har en vanlig säng. Nu springer han omkring och hämtar leksaker, går ut ur rummet, tänder och släcker lampan, blir halft hysterisk över att Mongo inte vill ligga brevid honom i sängen när han kastar sig på honom om och om igen oavsett hur mycket vi än säger till. *Sliter mitt hår i galenskap*

Till detta hör ju också att Hugo vägrar att tillåta Stefan att natta honom. Det är helt sjukt vad anti han är det. Men så fort Stefan går in för att natta honom så tar det fem till tio minuter så sover ungen. Alltid. Och det är väl det han vet antar jag. Att om pappa kommer så kommer han att sova, mamma kan man driva till vansinne... *Suck*

Jag hittade i alla fall några bilder från i fredags. Hugo hade vält ut min korg med klädnypor och byggde en tågbana. Han berättade för oss att här på kör tåget. =) Han är djupt koncentrerad så därför ser han inge vidare glad ut på bilderna. Det har han efter mig. XD
Oktobermarknad

2010-10-30 @ 17:08:20<3<3
Dagboken, 4 Kommentarer<3<3
Ja idag var vi där. Knödde bland folk och köpte lite bröd och lite godis så klart. Det var det enda som följde med oss hem faktiskt. Sedan köpte vi på vägen hem lite mat och annat gott. Jag ska ju jobba inatt så jag behövde någonting att smaska på så jag orkar hålla mig vaken. :P

Hade tänkt att försöka få gjort resten på min VFU-reflektion inatt så den blir klar.

Nästa vecka kommer att bli fin! =) Den enda dagen jag behöver åka till skolan är på torsdagen för en grupp-opponering eller vad det nu kallas. Jag är så dålig på alla dessa fina ord. Men vi ska i alla fall opponera på varandra i en grupp. :P 
Annars så har jag bokat klipptid för mig och Hugo på tisdag så då ska vi bli fina i håret, och på onsdag så ska vi till gbg om någon hade lyckats missa detta. =) Haha. Resten av dagarna ska vi bara umgås och vara tillsammans jag och min älskade lilla familj! <3 Gud vad jag tycker om dem!

Föresten så ska jag ha ett Me&I party den 21 kl 16. Alla som vill är hjärtligt välkomna att komma! Jag bjuder på fika! Det är ju som vanligt inget köptvång på sånna här saker så ni får jättegärna bara komma och titta och fika! Hör av er om ni vill komma! 

Puss

Just follow me...

2010-10-29 @ 19:38:43<3<3
Dagboken, 1 Kommentarer<3<3
Jag är helt slut. Dagen har vart underbar men med väldigt många intryck! Haha. Jag är dötrött men ska jobba natt imgn så jag får väl försöka att hålla mig vaken så länge som det går idag, så jag har lättare att hålla mig vaken imgn. Lite extra pengar är ju aldrig fel. ;)

I morgon är det också oktobermarknaden i vbg så den har vi tänkt att åka på. Får se om vi hittar något. Vi har också idag bestämt ett prel. datum för ullaredsresan. Hoppas det blir av. Jag har fått undan en del pengar faktiskt. Men en del av dem ryker ju på onsdag så... Haha. Men inte så mycket tror jag inte. Men man vet ju aldrig vad dom händer. *Längtar*

Nu ska jag dricka lite fanta och se om de e något bra på tv.

God Morgon Världen!

2010-10-29 @ 09:09:10<3<3
Dagboken, 3 Kommentarer<3<3
Idag är det ganska fullt upp faktiskt :D Jag och Hugo är lediga idag och vi ska hitta på massa skojj! ;) Först nu så ska vi äta frukost. (Det enda vi har gjort hittills är att pottbesöket i stort sett.) Sedan ska vi skicka ett mess över till våra underbara grannar och se hur morgonarbetet går för dom. Vi ska gå över dit en sväng. Vi har faktiskt inte setts, förutom när man gått förbi varandra på gården liksom, på ett bra tag nu så det är väl dax att snacka lite skit igen nu då. ;) Haha.

Sedan när Stefan kommer hem så ska jag och Hugo åka vidare. Vi ska åka hem till min kusin i eftermiddag och det kommer att bli minst lika trevligt! Veronica har jag inte heller sett på aslänge så det är också ett kärt möte idag.

Annars har vi inte planerat någonting. Och tur är väl det. Jag vet inte om vi hade fått plats med så mycket mer i dagplaneringen. ^^ Ikväll när Hugo har gått och lagt sig så ska jag väl försöka plugga lite gran. Se om jag hittar något bra i alla de där böckerna som ska tryckas in i min VFU-reflektion. ^^ Bortsett får referenserna är jag i stort sett klar med den uppg. också så det känns fint.

Vi har också börjat våra planer med Ullaredsresan. <3 Jag, Marita, Stefan och Tommy ska åka dit nu i november är det bestämt. Men hittills så har vi inte vetat hur någon av oss jobbar (förutom Tommy som är i skolan varje dag). Men så igår så fick jag Maritas schema och satte mig ner och kollade igenom dem. 4 dagar hela november (förutom helgerna) var alla tre av oss lediga samtidigt. 2 av de dagarna är redan nästa vecka och inte så aktuella tyvärr. Men jag hoppas på att någon av de andra dagarna är det. =) Får se vad Marita säger idag.

Nej nu blire frulle!

Prov!

2010-10-28 @ 10:56:36<3<3
Dagboken, 6 Kommentarer<3<3
Nej inte riktigt men nästan. Jag kommer inte ihåg vad skolan kallar det, men jag ska i alla fall sitta i grupper och redovisa mitt arbete idag under lärarnas bevakning. Får se hur det går. Tror det kommer gå bra. Har inga direkta tvivel egentligen men det är klart att man har ju någon fjäril i magen (som brottas lite grann med Bäbis).

På tal om Bäbis så kröp Hugo ner hos mig i morse och Bäbis sparkade som attan. Jag tog Hugos hand och sa att han skulle känna när Bäbis rörde på sig. Han konstaterade att min mage var varm och sedan blev han helt stilla. Bara tittade på mig och utbrast: Bebis där mamma! Jag frågade om han kunde känna att Bäbis rör på sig och han nickade frenetiskt. Sedan så skulle han ligga med huvudet på min mage en lång stund och känna när bebisen rörde på sig och "lyssna på bebisen". Jag kunde nog inte bli så mycket lyckligare just då. ♥ (Första gången Hugo känner någonting.)

Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan ta bussen iväg till skolan. Tjing!

Grupparbete

2010-10-27 @ 14:03:18<3<3
Dagboken, 2 Kommentarer<3<3
Sitter i skolan. Jag väntar på att Jobo ska komma över till mig... Nu kommer hon. ^^

7 dagar kvar

2010-10-26 @ 21:02:00<3<3
Dagboken, 3 Kommentarer<3<3
Det får bli lite bilder idag. Har inte gjort någonting annat än pluggat, lekt med Hugo och städat idag så jag har inte så mycket att säga. :P


Jättefina julkulor med lampor i som jag fick av svärfar m. familj i present i söndags.
(Ignorera spjälisen på balkongen :P)


Här hamnade våran garderob.


Det är i princip tomt i klädkammaren! =)
Ställde in tvättställningen idag och så är hyllan, stången och lite tomkartonger som ska kastas kvar.
*Nästan klart*


Här hamnade mattan och byrån.
(Hallen, och Mattan ska ner i källaren igen när jag orkar.)


Målade den "gröna bilen" för ett tag sedan, blev inte alls nöjd. 
Idag målade jag den svarta och tycker att det blev bättre.
Nu är det bara att få Stefan att såga ut den då...


Mina pojkar! ♥

(För er som undrar är det 3D ultraljudet jag räknar ner till... ^^)

Åh va skönt!

2010-10-25 @ 22:22:16<3<3
Dagboken, 1 Kommentarer<3<3
JAg har äntligen fått ut det (nästan iaf) sista ur klädkammaren. Nu står varken garderoben eller byrån kvar där inne heller. Garderoben flyttade in till vårat sovrum och byrån flyttade ut till hallen. Jag vet inte om det kommer att vara så här. Just nu känns det lite trångt i sovrummet :S Men vi har det på prov så får vi se. Om det inte funkar får jag helt enkelt ta ner mina tavlor och garderoben får flytta ut till hallen där den har stått förut. 

Jag tänkte visa er ett kort men jag har inte så mycket batteri kvar på datorn så jag får skriva det här i raketfart så att jag hinner posta det innan datorn dör. :P Haha.

Idag har jag alltså hunnit med en hel del. Jag har skickat ner en massa grejjer med Stefan ner i källaren. Jag har pluggat ganska mycket och är väldigt nöjd med min insats där. Jag har hunnit ta ett bad och också tvättat en maskin och rensat ur en massa kläder som jag inte kommer i längre. Ingen idée att de ligger i garderoben och tar plats om jag ändå inte kan använda det på ett par månader. 

Det har vart min dag idag. Plus att jag rensat ut en del småsaker ur klädkammaren och namnat alla kläder Hugo ärvde ifrån Maja, som vi fick igår. Nu är allt klart för rivning av hyllorna i klädkammaren. Snart dax för målning och golvläggning där inne med andra ord. GUD va jag längtar!! 

Tror det blev ett ganska rörigt inlägg men jag är ganska trött och ska bums i säng nu. God natt världen!

45 Minuter

2010-10-25 @ 07:15:32<3<3
Dagboken, 1 Kommentarer<3<3
Klockan skulle ringa kl 7 idag. Men tjugo i sju så väckte Stefan mig. Han hade vart tvungen att sitta på skithuset i en halvtimme (En halvtimme?! Vad gör man ens där inne länge??) så han var försenad. Han skulle inte hinna att gå ut med Mongo eller hämta vagnen som jag bad honom om igår. Så om jag ville ha den fick jag gå upp. *Suck* Jag hatar att vara tvungen att gå upp innan klockan ringer! Men det var ju bara att traska iväg om jag vill ha vagnen. Och det vill jag ju så klart.

Nu sitter jag här helt klar i princip. Har bara tänderna kvar, och det är 45 minuter kvar innan jag ska ta upp lillen. Det är ganska skönt att inte behöva stressa. Att äta sin frukost i lugn och ro liksom. :P

Stefan har fått hem sin iPhone nu. Och jag måste ju säga att jag ev har gått från att inte vilja ha touch, till att vilja ha en sån. ^^ Jag lekte med den hela kvällen igår. Ja, det var ju ett par dagar sedan han fick den, men han har ju grejjat med den varje ledig minut så jag har liksom inte fått prova den förän igår. Men jag vet inte. Det är ingenting som jag tänker beställa just nu i alla fall. Jag har viktigare saker att lägga våra pengar på än en ny telefon till mig egentligen. :P


Nej nu ska jag vara lite nyttig tänkte jag, och sätta mig och skriva ett schema till Myggan om hur Hugo ska gå de närmaste dagarna. Fan va jag hatar när man inte vet hur man ska gå! Vi kan ju nästan bara skriva en vecka i taget för det är alltid någon av oss som har några oklarheter i schemat.

Kikade in på HM idag.

2010-10-23 @ 20:43:56<3<3
Dagboken, 1 Kommentarer<3<3

Visst var den bedårande! Så otroligt söt att jag höll på att dö! :D Haha. Om det visar sig att det är en flicka i magen så kommer jag absolut att köpa den här otroligt söta mössan. =)

Jag hittade även en ävldigt fin randig långärmad t-shirt med tryck från boken "where the wild things are". Jättefin var den och den var unisex så den har jag nog tänkt att köpa till Bäbis oavsett om det blir en pojke eller flicka.
När jag såg den blev jag lite irriterad över att den var på småbarnsavd. eftersom Hugo vuxit ur de kläderna. Men så slog det ju mig! Jag ska ju få en bebis till! Haha. Så jag kan ju köpa den ändå eftersom jag snart kommer ha en lite mindre vilding (kanske inte till att börja med men...) här hemma. :D

Nej nu ska jag skicka ett sms till Marita. Hon ska komma över och se på några VD avsnitt. Det låter som om Hugo har somnat där inne och då är det ju fritt fram. ;)

Hugo Hugo...

2010-10-22 @ 14:20:08<3<3
Dagboken, 2 Kommentarer<3<3
Jag vet inte vad som är fel på honom. Jag vet inte vad jag ska göra men någonting är det ju. Han är inte alls som han brukar vara. Han pendlar från att vara den goa glada Hugo som vi känner igen till att vara världens lilla gnällfis.

Idag ringde jag till min VFU och sa att jag inte kunde komma eftersom Hugo var så gnällig och olik sig hela veckan. Jag tänkte att det kanske blir bättre om han får vara hemma och krya på vad det nu är som är fel. Men i morse var han ovanligt glad. Så jag tänkte att istället för att sitta hemma och kolla på Cars hela dagen så kan han ju gå iaf. Han hade ju bara tid på dagis mellan 10 och 14 så det skulle ju ändå bara bli en korttis. Och så kunde jag skriva lite på min VFU-reflektion och göra någon nytta. 
Stefan tog med honom vid 10 när han skulle åka till jobbet och lämnade Hugo på vägen då alltså. Men så hade Hugo vägrat att gå. Han hade skrikit och levt loppan på dagis och inte alls velat stanna. Så Stefan fick ta med honom till jobbet. Som tur var hade han "bara" utbildning så kom han hem efter den och lämnade Hugo för att sedan åka iväg och jobba. Men usch. Vilken tur då att jag var hemma. Haha.

Nej men det är ganska jobbigt att inte veta vad som är fel. Han verkar ju inte ha ont någonstans och det är nästan bara i samband med dagis som är är så hän gnällig. Jag har pratat med dagis och de har inte märkt att det har hänt någonting. Det kan ju vara så att han helt enkelt är inne i en separationsångestfas. Men det är ju inte så roligt det heller. Stackars min lilla älskling!

Jag hoppas i alla fall att det inte hänger ihop med att min mormor hämtade honom i tisdags. Och att han inte kom hem förän efter dagis på onsdagen. Även om det mycket väl kan vara så tyvärr. Så hoppas jag verkligen inte att han tror att om han stannar på dagis så kommer han inte hem sen... *suck* Det är inte alltid så lätt att veta vad felet är. Han kan ju inte berätta heller...

Inget plugg

2010-10-21 @ 16:59:43<3<3
Dagboken, 3 Kommentarer<3<3
Idag skulle jag ha pluggat men det blev inte så. Vi har inte fått tillbaka arbetet ifrån vår lärare än och kan därför inte fortsätta mycket mer. Vi bestämde oss för att det lilla vi kan göra är ingen ide att åka till skolan idag för. Så vi ska ta det på måndag när vi ändå ska till skolan och arbeta med ett annat arbete. 

Det kan ju vara ganska bra också för jag vet inte om jag är smittobärare eller inte. Haha. En av ungarna på dagis spydde när h*n satt i mitt knä idag. Det kom inte så mycket på mig men tillräckligt för att jag behövde tvätta alla mina kläder och jag fick åka hem en timme tidigare för att inte dra runt på allt. Så det är väl ganska smart att inte träffa allt för mycket folk ifall att. Men det lär jag ju märka snart.

Jag insåg att jag inte lagt upp någon bild på länge men också att jag inte har tagit någon bild på länge. Så nu får en bild på Hugo som är tagen i somras. Den bilden jag la upp i tidningen när han fyllde år. ;)

Nu ska jag gå igenom alla filmer och skivor som vi hämtade inatt. =)


Nattresa

2010-10-21 @ 07:16:20<3<3
Dagboken, 0 Kommentarer<3<3
Igårkväll blev en underlig kväll. I alla fall för Hugo kan jag tänka. Stefan kom hem vid 8 och vi åkte till affären och handlade det nödvändiga som fattades här hemma. Sedan åkte vi hem, packade upp och bytte om till pyjamas. So far so good. Men sen så istället för att hoppa i sängen så hoppade vi in i bilen. Vi åkte upp till min mamma i Munkedal och hämtade lite grejjer som vi tingat i flytten. De flyttar ju till VBG på fredag så det var väl tid att ta hem det då.

Vi fick en flyttlåda med dvd-filmer, två med LP-skivor, en TV, hägtalare till stereon och en låda med jag vet inte vad. En massa sladdar och småsaker. Stefan har nog koll på vad det är i den. ;P Sedan fick jag några tjockiströjor som Steffo hade växt ur, eftersom jag inte kommer i mina tröjor längre, och en del av Stefans börjar bli lite tighta med. *Tjockis* Men så nu har jag en tre-fyra till iaf. Det är ju alltid roligt!

Nej nu ska jag bege mig till sjuntorp för näst sista gången den här terminen. Ha så kul alla ni andra!

Cookies

2010-10-20 @ 19:09:36<3<3
Dagboken, 0 Kommentarer<3<3
Men va fan då! Det var liksom inte meningen att jag skulle äta några cookies idag eller? Haha jag har ju gjort det här receptet massa gånger och det har alltid blivit bra! Men idag är det någonting som inte stämmer. Jag måste ha glömt någonting men orkar inte gå å kolla vad det var. :P Haha. Kakorna blev i alla fall ganska misslyckade. De ser hemska ut! De är hårda i kanterna men de har inte flutit ut alls så de ligger som små höger liksom om ni fattar vad jag menar. Men jaja, kommer man bara igenom de hårda kanterna så smakade de bra. Jag tänkte ev ta med mig några till VFU:n på fredag eftersom det är sista dagen. Men jag vet inte om jag känner för att bjuda på misslyckade kakor. XD

Intervju

2010-10-20 @ 07:21:42<3<3
Dagboken, 3 Kommentarer<3<3
Idag ska jag intervjua min LUV (Lärar Utbildad i Verksamheten) och se hur de förhåller sig till och jobbar efter likabehandlingsplanen. Det kommer inte att vara något märkvärdigt eftersom mina lärare redan har gett mig frågor att ställa. Men ändå. Dagen kommer ju att bli lite anorlunda jämfört med hur det sett ut tidigare. 

Jag var ju hos MVC i går och allt såg fint ut. Magen låg på 24-25 cm och hjärtljuden låg på 156. Jag kollade på hur det såg ut med Hugo och jag var där i vecka 26 då (jag är ju "bara" i vecka 25 nu) och då hade jag 26 cm mage och hjärtljuden låg på 148. Så magen kanske inte är så mycket större den här gången ändå. Jaja. Vad spelar det för roll? Huvudsaken är ju att allt såg fint ut och det gjorde det! <3 Nu dröjer det fyra veckor tills nästa besök och vid det laget vet vi ju redan vad som finns innuti. ;)

MVC idag!

2010-10-19 @ 08:35:09<3<3
Dagboken, 2 Kommentarer<3<3
Ja jag vet att jag är lite fjantig som ser fram emot det där superkorta mötet med barnmorskan. Men jag har inte vart där sen den 3 augusti! Det är över två månader sedan. :P Sedan är ju detta en milstolpe i graviditeten. Nästa besök ska jag på om ca 4 veckor. Det är lite tråkigt att vara omföderska eftersom de plockar bort en massa besök då ju. Haha. Men så är det ju. Tiden kan ju gå till bättre behövande. ;)

En sak som också ska bli spännande är ju att se hur jag ligger i förhållande till Hugos graviditet. Jag har fått för mig att magen är större den här gången, så det ska bli roligt och se hur det ser ut på papper liksom. :D Nej nu ska jag trycka i mig resten av mackan och gå iväg med Hugo till dagis. 

P&K

Hugo älskar sin Rorri

2010-10-18 @ 21:56:04<3<3
Dagboken, 1 Kommentarer<3<3Jag vill egentligen ingenting...

2010-10-18 @ 19:41:02<3<3
Dagboken, 0 Kommentarer<3<3
Men jag tänkte att jag skulle uppdatera lite i alla fall. Idag har jag bara jobbat och städat i princip. Och umgåts med min älskade son.
Det har känts konstigt i magen hela eftermiddagen och jag vet inte riktigt vad det är. Bäbis ligger nog ganska dumt eller något. Jaja i morgon ska vi till mvc och kolla läget. 
Hugo ska sova hos min mormor i morgon. Hon hämtar honom på dagis och så lämnar hon honom på dagis på onsdag. Så jag får tid att plugga. Det är också väldigt skönt att få en natt  ledig in emellan.
Inatt sov föresten Hugo hela natten i sin säng! *Min duktiga lilla kille!*

Måndag igen då...

2010-10-18 @ 06:59:00<3<3
Dagboken, 3 Kommentarer<3<3
Tiden går ganska fort nu för tiden. Det är redan måndag och jag går in i min sista vecka på VFU:n. Idag har vi ingenting planerat. Stefan jobbar em den här veckan så Hugo och jag är ensamma hemma. Inte kan vi ta oss någonstans heller eftersom Stefan körde sönder bilen igår igen. Så det var ju liksom bara att beställa bildelar och se glad ut. *Suck*

Men denna veckan är lite händelserik i alla fall. I morgon ska jag först till MVC och mäta/lyssna på magen. (♥) Sedan bär det av till sjuntorp och efter jobbet så kommer studiegruppen hit för ett försök till plugg. Vi måste verkligen plugga nu. Det är så svårt tycker jag när man inte kan göra någonting själv. När man är så beroende av de andra för att komma någonstans...

Sedan blir veckan lugn igen fram tills på söndag då vi ska på kalas. Det är Stefans pappa, farfar, farmor, lillasyster, faster och Hugo som ska firas. (Här slösar vi inte på onödiga kalas inte. Slå ihop allt så räcker det att man ses två gånger om året. ^^ Haha eller va va de du sa Kjelle? ;) )

Nej nu blir det sista rushen innan det är dax att gå till bussen. Haha fick omedvetet in ett litet rim där med. Men hoppas idag blir en bra dag! För alla.

Utröjjning

2010-10-17 @ 22:12:03<3<3
Dagboken, 0 Kommentarer<3<3
Jag har nog drabbats av ett fall av boning. =) Haha eller så längtar jag bara till att få börja göra i ordning barnkammaren. Jag har röjjt ut en hel del ur klädkammaren och hittat hur mycket som helst som inte behöver vara här upp i lägenheten eftersom vi inte använder det särskilt ofta. Ett helt berg i hallen blev det med saker som ska ner och sorteras i källaren. Men att sortera i källaren blir ett annat projekt. Men det görs nog snart det med kan jag tänka mig. Jag är inne i en riktig sorteringsperiod just nu och vill ha allt klart så vi kan börja inreda barnkammaren så snart som möjligt. 

Men än vet jag ju inte i vilken färg vi ska måla barnkammaren. Det är ju också någonting jag verkligen längtar till. Den tredje November. Åh lilla bäbis vad roligt det ska bli att få se vad du är och hur du ser ut! Jag längtar verkligen! Att kunna säga till Hugo att här inne finns det en lillebror eller en lillasyster. ♥
Ni som vet hur det såg ut innan kan ju hålla med om att det är mycket som har försvunnit ändå. :P
Haha det här kommer att gå fint!

Min frulle idag

2010-10-17 @ 16:31:15<3<3
Dagboken, 2 Kommentarer<3<3


Scones

2010-10-17 @ 09:58:21<3<3
Dagboken, 1 Kommentarer<3<3
Idag har vi haft två nattgäster. Mattias, Stefans kusin och Figge. Nu har vi alldeles nyss stigit upp ur sängen och det har vart underbart! Kan inte fatta att Hugo faktiskt sov till halv tio idag! Visserligen så gick han ju och la sig vid tio i gårkväll men ändå. Det var skönt. Tror dock att vi behöver hoppa över napen idag så han somnar i tid ikväll. Vi får se hur det blir med det. Det beror ju på hur mycket han tar ut sig nu när Mattias är här också.

Jag vaknade i morse och var jättesugen på att baka! Så nu ska jag alldeles strax baka lite scones som vi kan äta till frukost. =) Jag frågade Figge om han ville ha scones till frukost och fick till svar "vad är det?" Haha. Sötnos! Jag svarade att det var bröd och han skrattade gott och sa att jo då han vill allt ha bröd till frukost. ^^ ♥

Jo då.

2010-10-16 @ 17:02:59<3<3
Dagboken, 2 Kommentarer<3<3
Jag fick allt rensat bland korten och scrappat också. Jag upptäckte att inte kan grejja med julklapparna eftersom jag inte hade alla grejjer som behövdes. Måste införskaffa lite saker först å sen ska det allt rulla på. =)

Det går inte allt för fort i Hugos scrapp-album inte. Haha. Nu har jag precis gjort Halloween-sidan för 2008. XD Nästa uppslag blir ett juluppslag men problemet där är att jag inte har hittat något papper som jag tycker passar. Jag får väl gå ut nu när julen kommer till stan och se om jag kan hitta något i år då. Problemet är ju att jag vet vad jag vill ha, men hittar inget liknande. Annoying like hell.

Nej nu ska jag gå ut och sparka på min man och se om han kan laga lite mat. ;)

Halloween 2008

2010-10-16 @ 13:21:30<3<3
Dagboken, 1 Kommentarer<3<3
Hugo var så söt i sin dracula-dräkt jag sydde. ♥
Här ligger han hos min moster.

En ledig dag

2010-10-16 @ 13:20:06<3<3
Dagboken, 1 Kommentarer<3<3
Idag har jag en liten ledig dag. Eller ja, stund kanske man kan kalla det. Stefan och Figge tog med sig Hugo och åkte till ByggMax (Ja, Stefan bor där nu för tiden) eftersom det var någon speciell dag idag så de skulle bjuda på korv. Hugo älskar korv. Haha. Men i alla fall, så fick jag ett tag för mig själv.

Och då kommer ju frågan: Vad gör en mamma när hon får en stund för sig själv? Svaret är i stort sett alltid detsamma. Städar. (Konstigt nog) Men idag har jag storstädat köket och rensat i den där otroligt tråkiga pappershögen som konstigt nog alltid letar sig upp på köksbänken. Det ser så tråkigt ut men vad gör man inte när man är för lat för att sätta in papprena i pärmarna med en gång? :D Haha det är ju jobbigt att gå till städskåpet, plocka fram pärmen och ev tom slå hål i pappret för att sedan sätta det i pärmen och ställa in den i skåpet igen. Nej då är det ju mycket lättare att lägga pappret precis som det är i en hög på köksbänken. *Lata oss* Men nu är högen borta i alla fall. 

Sedan har jag också hunnit med att måla 4 tavelramar så att de kan komma upp på väggen någon gång. Det är så tråkigt att inte ha några tavlor på väggarna tycker jag. Och ännu tråkigare är det när man har tavlor som ligger och väntar på att få komma upp på väggarna, men jag är (återigen) för lat för att orka måla ramarna så de kan komma upp någon gång. Men nu är det gjort. =) Tänkte lägga upp en bild på tre av tavlorna sedan, om Stefan också kan vara lite arbetsam idag och "borra upp" tavlorna på väggen. *Hata betongväggar!*

Nu ska jag sätta mig och grejja med lite kort så det kanske blir någon ordning på dem också. Ska fixa till några julklappar och kanske scrappa lite. Beroende på hur uttråkad jag blir av att sortera kort. :P

Städning

2010-10-15 @ 20:39:12<3<3
Dagboken, 2 Kommentarer<3<3
Idag blev det allt gjort några knop ändå. Tvätten blev upphängd/inplockad och jag har tom kört två maskiner till efter det som jag också hängt upp. Jag har rensat ut i klädkammaren och rensat i alla lådor vi har här hemma. Det var ta mig fan inte roligt alltså. Vi har ju hur många lådor som hellst och i alla ligger det bara en massa skit! (Någon som känner igen sig?=) ) Så nu har jag rensat och sorterat och kastat en massa också för den delen. Så nu är det mycket mindre saker i vår klädkammare. Vilket betyder mycket mindre saker att plocka omkring när vi ska lägga golvet där inne eller måla om. Så det känns ju bra i alla fall. Får se vad Stefan tycker om min sortering. Har en känsla av att han inte kommer att bli så glad. ^^ Men då får han väl fixa det bättre själv. :P

Nu har Theres kommit hit eftersom hon hade tråkigt hemma. Hugo är överlycklig över att Liiiiiis är här och sitter och plockar lite med henne i en massa grejjer som hon fått som jag inte ska ha kvar. 

Alldeles strax ska dock lillkillen gå och lägga sig och jag ska skicka hem Theres så jag kan gå och lägga mig också. ^^ Min rygg har inte alls uppskattat mina små upptåg i lägenheten idag kan jag ju säga....

15 Oktober

2010-10-15 @ 17:32:12<3<3
Dagboken, 1 Kommentarer<3<3
Jag borde gå å hänga upp tvätten. För maskinen är klar. Men för att kunna det måste jag ta ner tvätten som redan hänger på stället. Den är torr.. Men jag orkar inte. Jag satte mig här och lusten bara försvann. Jag ska ställa in mackaronerna i kylskåpet också. Så de inte blir dåliga. Jag borde sätta mig och skriva lite på någon av uppgifterna jag har efter mig. Men ja.... Som med allt annat jag behöver göra idag så orkar jag nog inte det heller.

Klockan är bara sex, men det känns som om hon är asmycket. Jag har så svårt för att sova nu för tiden. Jag har absolut inte svårt att somna! Jag hade somnat här; sittandes på en köksstol om jag hade blundat och slappnat av. Men jag sover så dåligt. De senaste dagarna har Hugo vart så gnällig också och vaknat flera gånger per natt vilket inte har gjort saken bättre.

När Hugo nu sov hemma hos sin farmor inatt så tänkte jag "gud va skönt! Då kan jag sova en hel natt!". Och det gjorde jag. Men jag är inte det minsta utvilad ändå när jag vaknar. Det känns som om jag bara har sovit någon timme eller så på hela natten. Det känns helt sjukt att klockan gått så fort när min kropp uppenbarligen inte har hunnit vila.

Så om ni tycker att jag är tråkig/långsam/disträ/osocial m.m. så har det antagligen någonting med min sömn att göra. Jag hoppas att det går över snart. Jag hoppas att snart kunna återvända till mitt vanliga fartfyllda liv.

Nu blir det Simpsons med Älsklingen

2010-10-14 @ 21:09:06<3<3
Dagboken, 0 Kommentarer<3<3
Det har inte hänt någonting speciellt. Hugo håller antagligen på att få någon/några av sina kindtänder för han pekar ideligen i munnen och säger att han har ont där. Han gråter hela tiden och kan mitt i leken stanna upp och stortjuta. Dagis ringde till mig i går och berättade att han skrikit sen innan lunch så det var ju mindre roligt. Idag var Stefan hemma med honom och ikväll har vi kört iväg honom till farmor. Han ska sova hos henne inatt och så hämtar jag honom när jag slutar i morgon kl 2. Ingen ide att skicka iväg en "sjuk" kille till dagis ju. Då får jag ändå hämta honom.

Nej men som sagt idag har vi inte gjort någonting. Jag har vart i sjutorp på min VFU, så när jag kom hem så har jag och Hugo städat lite, tvättat och rensat i hans leksakslådor och i hallen. Ja... That's it. Nu ska jag, som titeln avslöjar, gå å kolla på simpsons the movie som går på tv idag. ♥

Sadness is...

2010-10-13 @ 19:45:47<3<3
Dagboken, 5 Kommentarer<3<3
...När man upptäcker att favorittrosorna är i minsta laget; Att rumpan har blivit för stor. *Suck*

Idag har Hugo tagit "skolkort" på dagis. Förhoppningsvis gick det bra. För dagis ringde mig vid två och sa att Hugo vart ganska nere hela dagen och skrikigt non-stop sen innan lunch. Men det var ju ingen ide för mig att åka hem då eftersom Stefan slutar kvart i två, och hans buss går fem över två. Så han var ju redan på väg hem. Jag jobbade vidare i stället, fast det skar i hjärtat.
När jag kom hem var det inga fel på Hugo. Han har vart... Ja, inte riktigt som vanligt, lite gnälligare men inget märkvärdigt ändå. 

Vi blev klara med golvet i hallen i går. (Ja jag har nog glömt å säga det men vi står inför lite förändringar här hemma... :) ) Så vi fortsatte med golvet i köket idag. Vi kom inge jättelångt eftersom vi bara arbetade i en timme. Men vi han en bit i alla fall så är det ju inte så mycket att göra i morgon när resten ska läggas. ;) 
Hugo hjälpte till han också med köket. Han "bankade med pappa". Haha. Så söt var han i sina snickarbyxor och med hammaren i högsta hugg. Han hamrade ju iofs på sin bultbräda men ändå. *Kärlek*
Vad tycker ni om vårat nya köksgolv? =)Och avslutningsvis får ni också en bild på tjockisen. ;)

23 + 2

VFU

2010-10-13 @ 06:44:23<3<3
Dagboken, 0 Kommentarer<3<3
Ja idag ska jag åter igen till min VFU (praktik) i sjuntorp. Jag gillar dagiset, lärarna är helt ok, Maten är supergod. MEN. Det är svinkallt ute och det är långt att åka! Haha. 
Sen vet jag inte riktigt hur jag ska göra med fördjupningsuppgiften heller.. :S Någon som läser, som också gör samma sak och kan berätta om deras situation de ska analysera? =)

Nej nu ska jag gå in och väcka pojken. Han sover så gott så. Det är egentligen lite tråkigt att dra upp honom så här på morgonen men vad ska jag göra. Nästa vecka har han ju sovmorgon så då får han väl ta igen allt. Och idag har han ju skolkort också. =) Kommer säkert att bli toppen som vanligt! (Enligt mig,) Han gör sig bra på kort. 

Puss på er alla i -0.1 grader kyla! ^^

Några tusen ord...

2010-10-12 @ 19:21:32<3<3
Dagboken, 0 Kommentarer<3<3

♥ 12/10-05 - 12/10-10 ♥

2010-10-12 @ 06:42:03<3<3
Dagboken, 4 Kommentarer<3<3
Idag är det alltså hela fem år sedan det blev jag och Stefan. Tänk vad tiden springer iväg. Det känns inte riktigt som om det var fem år sedan vi satt där hemma i min säng och kom fram till att jo... från och med idag var det vi två mot världen. Och så har det ju hållit sig. Jag hoppas naturligtvis på att allt ska hålla sig bra och att vi är tillsammans många fina år till! Forever and ever baby!

Bild-uppdatering

2010-10-12 @ 06:38:32<3<3
Dagboken, 0 Kommentarer<3<3
En dag på Inovatum.

Kransen jag gjorde till ytterdörren.Hugo pratar med Farmor "genom" spegeln.
Glömde juh....

2010-10-10 @ 21:30:48<3<3
Dagboken, 1 Kommentarer<3<3
Jag glömde ju någonting viktigt. Jag glömde berätta att vi ikväll har bokat tiden för 3D/4D ultraljudet i Göteborg. *Längta* Nu återstår bara att se om Hugo ska vara hos min mormor eller hos sin farmor; och hoppas på att Stefan är ledig den dagen som vi tror. Åh gud vad jag längtar! ♥

101010

2010-10-10 @ 21:27:56<3<3
Dagboken, 1 Kommentarer<3<3
"Jag kände en tjej som hette Doris en gång. Jon var grann hon; såg ut som en jaguar faaast.... Hon var en lastbil."

Haha jag älskar de klockrena kommentarerna som Bärgarn säger i Cars. ^^ Han är så skön. :P

Idag så har jag jobbat till klockan elva, då kom Stefan och hämtade mig så åkte vi och hämtade Hugo och Mongo för en sväng ut till Knorren. Anna Lena jobbade där en sväng idag och så bjöd hon oss på våfflor. Det var mumma. :D

Hugo somnade i bilen på vägen hem och vi lyckades få upp honom i sängen utan att han vaknade. Härligt. Jag och Stefan gick och la oss i sängen och mös å kollade på tv; jag somnade. Sedan åkte Stefan till Figge en sväng och jag sov vidare... Jag vaknade klockan 5 när Hugo vaknade. Men härregud! Jag har ju sovit bort hela dagen! Inte är jag pigg sen heller. Jag är hur trött som hellst och längtar tills Hugo somnar så jag kan gå å lägga mig igen. ^^

Vi har faktiskt vart hemma hos Anna Lena nu på eftermiddagen också. Hon bjöd på hembakad pizza. Och Hugo trillade inne på toaletten och slog i höften i tidningsstället. Så han rev upp sig och fick ett sår som blödde. Stackarn. Nu går han och pekar på höften och säger "ont". Stackars lilla killen. 

I morgon ska jag till praktikplatsen kommer nog att bli bra. :D

"Rosor är röda violer är blå. MacQueen gillar Sally och hon, hon är inte grå..." ^^

Jobbhelg

2010-10-09 @ 11:34:44<3<3
Dagboken, 0 Kommentarer<3<3
God morgon världen! Fan va underbart det är med sovmorgon! I går bestämde sig Anna Lena för att hon ville ha Hugo över natten. Och Theres ville ha Mongo. Och varsågod. Haha. När jag förklarade för Hugo att han skulle stanna där och jag skulle åka hem så puttade han på mig och sa "Mamma, hem!" Haha. Sedan stod jag och pratade lite med Anna Lena och då ropade Hugo "Mamma, Hejdå!" Så jag kände mig väldigt älskad där en stund. ;P Men han har det ju bra hos Farmor. 

Så igår gick jag över till Marita och åt alldeles för mycket av hennes godis! *Förlåt* Haha. Jag kom hem vid ett-tiden och tänkte att "jag ska bara spela liiiite innan jag går å lägger mig..." Och när klockan var tio över två så fick jag lägga ner. Haha. 

Idag ska jag åka med Anna Lena ut till marknaden och sedan ska hon köra mig till jobbet. Jag har en riktig jobbhelg framför mig. Börjar kl 14 idag och slutar kl 11 i morgon. Sedan ska jag även hem till en i min studiegrupp i morgon kl 15 och plugga. Så det blir inte mycket vila den här helgen. Men det är ju skönt att få lite pengar; och få undan lite plugg.

På måndag börjar min VFU. Jag ska vara i Sjuntorp.  Får se hur det går. Nej men det går nog bra. Jag är lite nervös men det är man väl alltid när man ska första dagen till ett nytt ställe. :P

Skolan

2010-10-07 @ 12:23:30<3<3
Dagboken, 0 Kommentarer<3<3
Nu sitter jag här i skolan. Det är lunch men det är bara en av oss som äter. Vi har placerat våra rumpor i ett grupprum och det är tänkt att vi ska gå igenom uppgiften innan nästa lektion börjar. Så slipper vi göra det senare liksom. Men snart snart ska jag gå och se om jag hittar min matlåda i kylskåpet för jag börjar bli lite hungrig med. När jag gick dit tidigare idag så var hela kylskåpet så fullt att jag inte orkade stå där och rota efter min påse med min matlåta. Alla verkade ju ha använt sig av systemetpåsar och ikeamatlådor. *Suck*

Men så är det i all fall just nu. I eftermiddag så ska vi inte göra någonting känner jag. Jag ska gå och hämta Hugo efter dagis/skolan och så ska jag grejja lite hemma och vila en dle. För nu är jag nästan helt slut efter måååååånga nätters dålig sömn. Så en lugn dag ser jag fram emot idag. =)

Besök

2010-10-04 @ 17:49:10<3<3
Dagboken, 3 Kommentarer<3<3
Idag har jag läst så mycket jag har hunnit. Jag har inte tagit många pauser och är nöjd med mig själv. ^^ Sedan gick jag och hämtade min lilla skrutt som nu sitter i soffan och kikar på Rorri. 

Haha här i skrivande stund kom Hugo fram till mig och sas "Mamma titta Buck." Och jag frågade "ska du inte titta på Rorri mer?" Och fick till svar: "Nej, stänga Rorri, Titta Buck." ^^ Mammas älskling. Haha.

Men i alla fall, nu sitter han alltså och tittar på Cars istället och jag i stort sett bara väntar på att min mormor och lillebror ska komma förbi. De skulle komma förbi efter att Tommy skrivit in sig på körskolan. Annars får vi se vad som händer. Kanske får något svar av Marita idag, men det vet man ju aldrig ;) Haha.

Ganska tråkigt måste jag säga...

2010-10-04 @ 15:26:02<3<3
Dagboken, 0 Kommentarer<3<3
Jag gick inte till skolan idag. Mådde inte särskilt bra i morse så jag stannade hemma istället. Bad Johanna att anteckna så jag kunde kopiera dem och så ska jag vara hemma och vila upp mig. För i morgon har vi både studiegruppsarbete och möte med våran V-lärare. Jag bör ju gå på båda de sakerna så jag måste liksom dit i morgon. Idag istället passar jag på att läsa så mycket som möjligt så jag inte har så mycket att göra med denna veckan. Det har börjat bra måste jag säga. Har snart "läst ut" två böcker av fyra. (Jag har inte läst ut dem, men läst allt vi ska ha läst)

Men den här boken jag håller på med nu; Etik i pedagogiskt vardagarbete. Den är inte så jättekul kan jag ju inte påstå. Skönt att jag "bara" har 20 sidor kvar nu då. XD Nej nu ska jag hoppa in i etikens värld igen en liten sväng...

Kalas Igen

2010-10-03 @ 21:51:10<3<3
Dagboken, 2 Kommentarer<3<3
Vi har som sagt vart på kalas idag. Jag har ingenting att säga just nu egentligen mer än att dagen har vart lyckad. Hugo fick en polisbil, en spiderman, rorri-filmer och något sorts puzzel. Så fick han två tröjor och pengar... Det var nog det. Kommer inte ihåg så mycket. Jag stod här hemma idag och bakade en blixten-tårta, men på vägen ut till grästorp så började tårtan att kana så den var ju inte lika fin när vi kom fram. Men ja ja... Bättre lycka nästa gång liksom.


Innan resan


Efter resan


Hugo leker lite innan middagen ;)

God Morgon!

2010-10-03 @ 11:16:59<3<3
Dagboken, 3 Kommentarer<3<3
Visst lät det härligt! Det var det också. Idag kom min älskling till son in till mig när klockan var elva. Han petade mig på näsan, kramade mig och sa "Mamma sover. Hej! Pappa Figge Peter Pappa Figge." Min första tanke var att Peter och Figge var här; men så var det inte. Stefan kom in strax efteråt och berättade att de skulle åka till Figge och kolla på en rock till honom (ute på överby alltså). Och att Peter inte skulle med men Hugo hade vägrat släppa det. Haha. Sötnosen.

Sedan när vi stod i hallen och de skulle ta på sig så sa Hugo "Min räcerbil!" varpå Stefan naturligtvis började "Nej, Pappas räcerbil!" =) Så dividerade dem lite hurvida vem räcerbil det var och till slut tröttnade väl Hugo för han skrek "MIN FIGGE!" Haha. Stefan och jag började skratta båda två och Stefan var tvungen att hålla med "Ja, det är nog din Figge." Haha. Va söt han är lilla grisen ♥

Nej nu har jag inte tid att sitta här mer. Jag ska slänga på mig någonting luffigt och gå ut med Mongo. Sedan ska jag hänga tvätt, plocka i diskmaskinen och baka en tårta. Typ samtidigt som allt annat ska jag hinna göra mig iordning för idag ska vi ju på kalas som jag berättade om igår. Så nu säger jag hej då så länge ;)

Ikea, Mamma och Grannarna...

2010-10-02 @ 23:06:48<3<3
Dagboken, 2 Kommentarer<3<3
Idag åkte vi till Ikea. Vi köpte en lampa till sovrummet (bild kommer när den kommit upp) och en till hallen (en sån där vanlig hall-lampa). Sedan köpte vi blockljus till Anna Lena och jag fick två nya ramar till min fotovägg. Nu börjar det likna något. ;) Sedan det absolut viktigaste vi hittade på Ikea var en ny servis. Så nu har vi en svart fyrkantig servis hemma. Som vi har letat. ^^ Och nu har vi ju 8 av varje sak istället för 3 mattallrickar, 12 muggar och 8 assietter typ. Haha. Vi är tydligen duktiga på att slå sönder porslin här hemma. Nästa gång blir det nya glas och muggar. För det hade vi inte råd med idag. Glas har vi ju typ bara 5 kvar. Fast vi har köpt hur mycket som hellst! Men vi har ju alla våra cola-glas i olika modeller så glas har vi ju liksom. Och alla våra udda koppar. ;)

Efter Ikea åkte vi till Munkedal och hämtade borden. Marita och Tommy fick ut sitt set till lotten och vi fick hem köksmöblerna. Nu ska vi bara åka och kasta de skitstolarna vi har och ställa upp det "nya" i köket. Kommer att bli super!

Någonting som är ganska roligt idag också... Är att min granne (någon av dem) spelar en massa musik idag igen. Jag vet; klockan är bara elva. Natten är ung och bara barnet. Jag har ingenting emot att han spelar nu egentligen. Jag hoppas bara att det inte håller på till halv fem inatt igen. Och att de håller sig till den här nivån (eller lägre) och inte höjjer så att Hugo vaknar. Då kommer jag gå berserk här hemma kan jag ju säga. 

I morgon är det Stefans morgon. Tack gode gud att jag får sova ut någon dag! ^^ Och sedan ska jag baka en tårta. Jag skulle egentligen gjort det idag; men jag hann inte eftersom vi kom hem så pas sent som vi gjorde så då orkade jag inte. Nej jag tar det i morgon och hoppas på det bästa helt enkelt. För i morgon då, så ska vi åka till Stefans moster i Grästorp och så ska vi fira Hugo, Stefans kusin Mattias och deras mormor Gittan som har fyllt år. Vi slog ihop kalasen så det slipper bli så tätt med partyn liksom. 

Fy nej, nu ska jag gå å lägga mig. Får ta mig ett stort glas mjölk först och hoppas att halsbrännan släpper. *Måste komma ihåg å köpa de där tabletterna*

Skor

2010-10-02 @ 09:44:59<3<3
Dagboken, 3 Kommentarer<3<3
Jag kikar lite på skor. Jag kommer aldrig att kunna ha de här; på grund av mina vader. Men jag tycker att de är jättefina! Plus att man kanske ska ha sånna där långa slanka ben och inte prinskorvar på botten av kroppen för att det ska se bra ut. Men drömma kan man ju. Vad tycker ni? =)

High boot

Nej men jag har kollat på dessa skor. Men jag vet inte. De är ju fodrade och det är ju för varmt för det än. Men kylan kommer ju och så men jag svettas ju om fötterna UTAN fodrade skor... Jag väntar nog lite och hoppas på att de finns kvar nästa gång jag får pengar. ^^

Warm lined high boot

Dessa har jag också starkt funderat på till Hugo. Men han är ju så varm om fötterna och tiden just nu är så svår! Han svettas ju i sina vanliga tenniskor och dessa är ju fodrade. Det är så svårt när de inte själva kan berätta hur det känns...


Sovit gott?

2010-10-02 @ 09:30:38<3<3
Dagboken, 0 Kommentarer<3<3
Det har jag i alla fall. För det första så väckte Stefan inte mig för en gångs skull när han kom hem inatt. Så jag fick sova. ♥ Sedan så kom inte Hugo in till våran säng förän klockan var halv åtta idag. Det var mys! Men det är klart att han inte ville somna om efter det; så det var ju bara att stiga upp. Men lille älsk ville se på "Buck" så vi har myst i soffan. 

Idag vet jag inte vad som står på schemat. Vi har två förslag; antingen åka till mamma och hämta vårt nya köksbord, eller åka till Ikea och kolla på ny servis. Båda behövs ju så vi får se vad vi känner för att göra idag. Om vi inte kör på båda två. Man kan ju åka till Ikea på fm och mamma på em. Eftersom vi ändå måste vänta tills ByggMax har stängt för att få låna deras kärror... Men det är sånt man märker hur vi gör när Stefan vaknar. 

Om jag skulle ta och slänga in en tvättmaskin och vika ihop tvätten på stället kanske? - Göra någon nytta.

P.S. Gud vad underbart det är att bara ligga och känna när Bäbis sparkar omkring där inne. Varje spark sänder ett härligt rus av lycka genom kroppen. Jag kan inte riktigt fatta det än känns det som. Jag har en bebis i min mage! En liten lillebror eller lillasyster till min älskade bebis på utsidan - Hugo. Åh vad jag är lycklig! ♥

Vecka 22

2010-10-01 @ 22:04:07<3<3
Dagboken, 1 Kommentarer<3<3

Bäbis vecka 22
(21+5)
Hugo i vecka 22

Jag har ju en hel del mer fett nu än då. Fast ändå var det bara tre kg skillnad på startvikten. Och när jag vägde mig för bara någon vecka (eller två) sedan, Kommer inte ihåg när det var, men då hade jag bara gått upp 1.3 kg sen min startvikt den här grav.

Vad tycker ni? :D

Fredagsmys

2010-10-01 @ 21:59:43<3<3
Dagboken, 1 Kommentarer<3<3
Idag var vi uppe med tuppen. Hugo började dagen förbannat dåligt. Med en massa skrik och gråt. Usch! Men så är det ju ibland. Men det gjorde ju att jag inte var på världens bästa humör direkt. Men jag fick iväg ungen till dagis och kom iväg till skolan själv också. Vi skrev färdigt allt vi kunde och bestämde att vi inte kunde göra mer. Så vid tolv åkte jag hem igen.
Det var ju meningen att jag skulle sätta mig och leta lite info ang nästa del i uppgiften men jag bestämde mig för att jag var så trött att jag skulle somnat om jag la mig och läste. Så jag gör det i helgen istället så använde jag de där tre timmarna åt att städa här hemma. Jag var så duktig så! Rensade avloppet inne på toaletten och städade en massa i köket. Gick ner till källaren med en väska, ut med soporna och hittade klädpinnen till Hugos garderob. Jag strukturerade om i Hugos garderob så att alla hans kläder nu mera finns på samma ställe och hängde upp stjärnorna på Hugos vägg. Se vad jag han med. ;) Sen kollade jag på supernanny i ca 10 min och åt en panpizza innan pojkarna kom hem.
När Stefan kom hem hängde han upp månen i Hugos rum med. Så nu är allt klart. I alla fall på den väggen. Får se vad jag gör med resten av rummet också. Haha. 

Anna Lena ringde och bjöd över mig och Hugo på middag. Det sa vi inte nej till och begav oss ut till velanda. Vi stannade där tills Hugo höll på att somna och när vi kom hem blev det raka vägen in i pyjamasen och genom tandborsten till sängen. Jag läste en saga för honom i hans nya säng och sedan (ja jag är väl lite elak kanske? Nej...) stängde jag in Mongo i Hugos rum. Hugo vill ju att Mongo ska sova med honom; Men Mongo är inte så förtjust i tanken. Men när jag stängde dörren gick han och la sig i fotändan på Hugos säng och Hugo var jättenöjd. Jag ska öppna dörren här snart så att Mongo slipper ligga där inne hela natten om han inte vill.

Men jag tänkte jag skulle bjuda på några bilder idag med. Så blir det lite roligare att kika in. Jag hatar att läsa en blogg utan bilder; så hur snällt är det då av mig att aldrig lägga in någon bild typ. :P Haha. Förlåt!

Först ut är en bild på Hugos vägg:


Sedan kommer två klickbara bilder på Hugos tårta på barnkalaset:


Hugo i sitt nya fina fleeceställ som han benämner som "Fiiin!" varje gång vi tar på det :P


Raggsockarna jag köpte till honom:

Back to school

2010-10-01 @ 09:01:55<3<3
Dagboken, 2 Kommentarer<3<3

Det känns som om jag knappt gör någonting annat än att vara i skolan eller plugga. Det är ganska tråkigt. Speciellt eftersom jag inte tycker att vårt arbete just nu är så roligt heller. Men det känns som om det går frammåt med en rasande fart så vi kanske tom kan bli klara med den ganska snart. På den här vecka har vi ju gått ifrån att inte ha ett jota; till att ha ett av tre utkast. Så det känns bra. Sedan har de flesta av oss redan samlat information till de andra två utkasten också så det är klart. Då är det ju bara att skriva de andra två för att sedan slutgilltigt bestämma om hur de ska se ut.

Men nu ska jag gå och skriva ut en jäkla massa papper. Wish me luck ;)


RSS 2.0